freekamil Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Dzisiaj rano wybrałem się z moim dazzlerem 3D polatać na lotnisko. Postanowiłem pobić swój rekord wysokości i sądzę że się udało gdyż model prawie zniknął z oczu i nie było go słychać (spalina). Gdy trzeba było wracać postanowiłem zanurkować, nie wiem jaka była prędkość ale duża i w połowie drogi model w powietrzu się rozpadł, a jest to model po krecie więc był już naprawiany i myslę że konstrukcja była już osłabiona i to było przyczyną "kraksy". Pojawił się kolejny problem jak go znaleźć, gdyż spadł w zboże a obok lotniska rosnął jego hektary. Żeby było "ciekawiej zaczął padać deszcz no ale trzeba było szukać. Zajęło mi to ponad godzinę zanim znalazłem, przemoczony i buty ważące po kilogramie od błota. Model był w trzech kawałkach, skrzydło i przednia część kadłuba razem, skrzydło i tylna część kadłuba oddzielnie. Naprawię go ale chyba tylko z sentymentu gdyż on mnie nauczył latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 ?? Flatter ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 ...jeszcze tylko napisz, że nurkowałeś na pełnym gazie... :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freekamil Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgadza się nurkowałem na pełnym gazie. Ten model w zasadzie był i tak przeznaczony na straty gdyż był to jeden zlepek więc chciałem się trochę pobawić. Jak widać się udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Brak szacunku dla pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 ...nurkując z dużej wysokości na pełnym gazie zapewne nie pomyślałeś, że (po roztrzepaniu modelu, co zdarza się prawie zawsze) tracisz kontrolę nad tym, co z niego zostało i te śmieci swoją masę mają (np. silnik, zasilanie), a polecą zawsze tam, gdzie nie powinny Czyli mogą zrobić komuś krzywdę... Policz sobie, nawet nie uwzględniając przyspieszenia od silnika, czyli swobodny spadek np. pakietu o określonej masie z danej wysokości, jak to będzie siła i czy chciałbyś, żeby coś takiego walnęło Cię w głowę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Latać może i Cię nauczył ale rozumu niestety nie...... - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 ?? Flatter ??raczej bezmyślność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek5384 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 jak nie maiłeś co zrobić z tym modelem ja bym go bardzo chętnie wziął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeK6683 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Faktycznie mógl go dać na giełdzie z podpisem "oddam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cellon Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 jak nie maiłeś co zrobić z tym modelem ja bym go bardzo chętnie wziął Ale nie pomyślałeś, ze np. usterzenie może się do czegoś przydać, albo balsa z modelu :crazy: ? A jeżeli chciałeś pozbyć się modelu i nie mieć z nim nic wspólnego to było go spalić i upiec sobie na nim kiełbaski. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.