Andych Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Obejrzałem film Wojcia z poprzedzającego tematu, wziąłem ASW15 pod pachę i poszedłem też pokazać gdzie mieszkam, a co? http://www.youtube.com/watch?v=YrTpwWnVylM Edit: Jak ja nie cierpię tych serwisów, jak ktoś ma ochotę to do pobrania u mnie: ftp://153.19.156.122/FTProot/modelarnia/FPV/zamek29.06.2010.MPG , a później go skrócę. Edit2: może będzie już OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ja też mam ja też [vimeo] [/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 No to i ja dodaje swoje miasteczko [vimeo] [/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Witam No to powstał nowy wątek: Moje miasto z lotu ptaka. Dobrze Andrzej, że Cię sprowokował mój film :wink: I ja się też pochwalę. Pierwszy film fragmentu miasta w którym mieszkam Poniżej film miasta w którym się wychowałem No i ten najnowszy film miasta w którym mieszkam Na youtube wpisując w wyszukiwarce wojcio69 można oglądnąć jeszcze kilka innych moich filmów (dwa z nich są w podpisie) P.S. Andrzej zmień może temat wątku na taki jak podałem powyżej lub podobny. A niech się z tego zrobi wątek gdzie będziemy się chwalić naszymi miejscowościami z lotu ptaka :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Trochę z innej strony. od połódnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Piszę chyba w dobrym temacie. Mam panowie taką kamerkę na modelu: Czy wiecie może jak się ustawia datownik ? I drugie pytanie: Podpowiedzcie mi proszę jakiś fajny program, gdzie można montować i wgrywać inne podkłady muzyczne w swoich filmach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Witam Co do kamery to nie wiem ale podkłady muzyczne możesz zmieniać w samym Youtube korzystając z ich bazy utworów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Czy wiecie może jak się ustawia datownik ? http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=27230 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Ja używam Windows Movie Maker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Ja również mam swoje miasteczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Bardzo ciekawy temat i interesujące filmiki. Panowie, taka myśl - może podpisujcie jakich kamer używacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Lublin z lotu ptaka wyciszyć dźwięk bo silnik niesamowicie wyje nagrane telefonem LG 990i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.