Skocz do zawartości

Piknik modelarski Zar 2007- kto sie wybiera??

kamil_rc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też będę na tym pikniku tylko niestety w formie widza bo za późno sie dowiedziałem o tym, że jest ograniczone liczba uczestników i od 5 lipca nie można sie juz zapisać na loty ;/, Trudno popatrzę na modele, a polatam jak wrócę do domu.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,

No ja panowie jestem od soboty rano .... wracam na chatke i w niedziele powtórka ... :)

jade z Czechowic przez Bielsko-B na na Międzybrodzie-Bialskie

jade jako widz .... :jupi:

Fotki z dwu poprzednich na mojej stronie www.model.sck.pl

Opublikowano

Miałem być na 100%, jak na dwóch ostatnich piknikach, ale niestety plany się zmieniły i w tym roku nici :cry: Pozostaje mi tylko liczyć na obszerne relacje Kolegów.

Pozdrawiam

Opublikowano
W sobotę po tabliczkach do modeli mnie i Henia poznacie, więc prośba o śmiałe "ujawnianie się". Bardzo chętnie osobiście poznam każdego forumowicza.

Marku, masz u mnie jak w banku, ze sie zgłoszę;) jak coś to do tego kolesia z mojego avataru trzeba dodać trochę dłuższe włosy i to będę ja;)

Opublikowano

Będę i ja, @Lukis oraz jeszcze jeden kolega, który jak na razie nie jest tu dobrze znany. Przyjedziemy na całą sobotę razem ze @Sławomirem. W tym roku jeszcze bez modeli :|

Opublikowano

Ja jak sie wyrobie to jeszcze bede w sobote na pare godzinek a w niedzile moze wpadne na chwile. Jak ktosby mnie szukał to nie szukac po jakis dzieciach :wink: bo ja mam 195cm wzrostu i czesto ludzie mówia ze mam 19 lat :D . takze powinienem sie wyrozniac :D

Opublikowano

Bylem, widziałem!!!

Własnie wrocilem z pikniku. Modeli ciekawych pare widzialem, też mi sie paru forumowiczów przewinełoprzed oczamialeniemiałemmożliwości zzadnym zagadać;p MIedzy innymi widzialem Patryka Urbana znoszącego swoje modele, Patryka Sokola, ktory bardzo dobrze sie opisał i nie było możliwościsie pomylioć, czarna koszulka i różowy model:P No i widzialem też pana Marka(Marexa) ale gdzies mi szybko zniknął a ja musialem już wracać:/

no totyle z pierwszych wieści Żarowych;]

Opublikowano

Piknik wypas udało mi sie nawet polatać :). Tez kilka osób z forum poznałem między innymi Patryka który zajmował przez długi czas kanał 64, na którym też chciałem latać :). Jednym słowem dobra impreza jutro postaram sie umieścić kilka fotek bo trochę udało mi sie zrobić.

Opublikowano

Hej hej tez byłem wczoraj i dzis tez jade ....

kozystajac z okazji wrzuce kilka fotek ...

OCZYWISCIE TO SĄ FOTKI Z SOBOTY !!!

zar2007_%20005.jpg

zar2007_%20121.jpg

zar2007_%20122.jpg

zar2007_%20123.jpg

pozdrawiam,

meloow

Opublikowano

Właśnie wróciłem z pikniku i jestem lekko zdziwiony ilością modeli bo było ich porostu mało. Podobno wczoraj było dużo więcej. Zdjęcia mam i wrzucę najciekawsze ale dopiero wieczorem

Opublikowano

Witam

W niedziele było o wiele mniej modeli niz w sobote... ale za to lepsze pokazy

np. akrobacja heli i kilka przelotów gigantów :D

jak wam sie podobał micro heli .... jak dla mnie do bomba :roll:

ogólnie zrobiłem ok. 200 fotek będą dostepne po weekendzie na www.model.sck.pl

pozdro

meloow

Opublikowano
Podobno wczoraj było dużo więcej

Tak to często na Żarze bywa, najwięcej modeli jest w sobotę. Poza tym po zapowiedziach meteo nie ma się co dziwić, że część ludzi wolała nie siedzieć cały dzień na tym skwarze.

Opublikowano

No byłem, zobaczyłem i rozbiłem :lol:

W każdym razie mój różowiutki modelik doznał przykrej kraksy przy starcie. Powód? Urwany kabel od anteny w nadajniku. Moja wina, bo nie sprawdziłem zasięgu przed startem, ale co tam model się naprawi. Teraz sprawa ważniejsza:

Wielkie podziękowania dla kolegi Pitlaba za naprawę nadajnika :-) . Gdyby nie to wyjazd byłby całkiem nieudany :-)

Mimo tego, że wyjazd pechowy to naprawdę bardzo udany. Poznałem wielu kolegów z forum i dowiedziałem się MASĘ przydatnych rzeczy. Gdzieś kiedyś przeczytałem stwierdzenie, że Modelarze to inny życzliwszy rodzaj ludzi i po tym pikniku jestem przekonany, że tak jest.

ps. Z tego wszystkiego zapomniałem o pokazie pana Jerzego Makuli. Zrobił on na mnie takie wrażenie, że już wiem jaki będzie mój kolejny projekt (po Jantarze).

ps. 2 Ciekawe czy ktoś zgadnie jaki to będzie projekt :wink:

Opublikowano

Niech zgadnę :?: - Fox? :roll: Wiele twarzy wydawało mi się tak jakoś podejrzanie znajomych 8) . W przyszłym roku to chyba sobie wydrukuję fotki Forumowiczów z avatarów :idea: , powinno mi to ułatwić rozpoznawanie swojaków. W niedzielę to słońce to rzeczywiście nie dawało żyć i zmusiło do wcześniejszego odtrąbienia odwrotu. Ledwie co odbudowana po pikniku w Krakowie politura znowu przypalona :twisted: .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.