solainer Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Też będę na tym pikniku tylko niestety w formie widza bo za późno sie dowiedziałem o tym, że jest ograniczone liczba uczestników i od 5 lipca nie można sie juz zapisać na loty ;/, Trudno popatrzę na modele, a polatam jak wrócę do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Witam, No ja panowie jestem od soboty rano .... wracam na chatke i w niedziele powtórka ... jade z Czechowic przez Bielsko-B na na Międzybrodzie-Bialskie jade jako widz .... :jupi: Fotki z dwu poprzednich na mojej stronie www.model.sck.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Miałem być na 100%, jak na dwóch ostatnich piknikach, ale niestety plany się zmieniły i w tym roku nici :cry: Pozostaje mi tylko liczyć na obszerne relacje Kolegów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 W sobotę po tabliczkach do modeli mnie i Henia poznacie, więc prośba o śmiałe "ujawnianie się". Bardzo chętnie osobiście poznam każdego forumowicza. Marku, masz u mnie jak w banku, ze sie zgłoszę jak coś to do tego kolesia z mojego avataru trzeba dodać trochę dłuższe włosy i to będę ja;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Ja będę w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoon Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Będę i ja, @Lukis oraz jeszcze jeden kolega, który jak na razie nie jest tu dobrze znany. Przyjedziemy na całą sobotę razem ze @Sławomirem. W tym roku jeszcze bez modeli :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Ja jak sie wyrobie to jeszcze bede w sobote na pare godzinek a w niedzile moze wpadne na chwile. Jak ktosby mnie szukał to nie szukac po jakis dzieciach :wink: bo ja mam 195cm wzrostu i czesto ludzie mówia ze mam 19 lat . takze powinienem sie wyrozniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Jak dobrze pójdzie to za 5-6 godzin powinienem być na miejscu. Cecha charakterystyczna? Wiecznie w czarnej koszulce i latam różowym modelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Witam moze nie kazdy wie kamera na kwadrat oraz lotnisko http://212.160.95.231/image.shtml Widac wlasnie :pom: i modele rozkladaja. Pozdrawiam Slawomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Tylko cos mało ludzi teraz jest. Mam nadzieje ze jutro bedzie wiecej ludzi i modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Bylem, widziałem!!! Własnie wrocilem z pikniku. Modeli ciekawych pare widzialem, też mi sie paru forumowiczów przewinełoprzed oczamialeniemiałemmożliwości zzadnym zagadać;p MIedzy innymi widzialem Patryka Urbana znoszącego swoje modele, Patryka Sokola, ktory bardzo dobrze sie opisał i nie było możliwościsie pomylioć, czarna koszulka i różowy model:P No i widzialem też pana Marka(Marexa) ale gdzies mi szybko zniknął a ja musialem już wracać:/ no totyle z pierwszych wieści Żarowych;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Piknik wypas udało mi sie nawet polatać . Tez kilka osób z forum poznałem między innymi Patryka który zajmował przez długi czas kanał 64, na którym też chciałem latać . Jednym słowem dobra impreza jutro postaram sie umieścić kilka fotek bo trochę udało mi sie zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Hej hej tez byłem wczoraj i dzis tez jade .... kozystajac z okazji wrzuce kilka fotek ... OCZYWISCIE TO SĄ FOTKI Z SOBOTY !!! pozdrawiam, meloow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Właśnie wróciłem z pikniku i jestem lekko zdziwiony ilością modeli bo było ich porostu mało. Podobno wczoraj było dużo więcej. Zdjęcia mam i wrzucę najciekawsze ale dopiero wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Witam W niedziele było o wiele mniej modeli niz w sobote... ale za to lepsze pokazy np. akrobacja heli i kilka przelotów gigantów jak wam sie podobał micro heli .... jak dla mnie do bomba :roll: ogólnie zrobiłem ok. 200 fotek będą dostepne po weekendzie na www.model.sck.pl pozdro meloow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Tego akrobacyjnego heli nic nie przebiło:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Podobno wczoraj było dużo więcej Tak to często na Żarze bywa, najwięcej modeli jest w sobotę. Poza tym po zapowiedziach meteo nie ma się co dziwić, że część ludzi wolała nie siedzieć cały dzień na tym skwarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 No byłem, zobaczyłem i rozbiłem W każdym razie mój różowiutki modelik doznał przykrej kraksy przy starcie. Powód? Urwany kabel od anteny w nadajniku. Moja wina, bo nie sprawdziłem zasięgu przed startem, ale co tam model się naprawi. Teraz sprawa ważniejsza: Wielkie podziękowania dla kolegi Pitlaba za naprawę nadajnika :-) . Gdyby nie to wyjazd byłby całkiem nieudany :-) Mimo tego, że wyjazd pechowy to naprawdę bardzo udany. Poznałem wielu kolegów z forum i dowiedziałem się MASĘ przydatnych rzeczy. Gdzieś kiedyś przeczytałem stwierdzenie, że Modelarze to inny życzliwszy rodzaj ludzi i po tym pikniku jestem przekonany, że tak jest. ps. Z tego wszystkiego zapomniałem o pokazie pana Jerzego Makuli. Zrobił on na mnie takie wrażenie, że już wiem jaki będzie mój kolejny projekt (po Jantarze). ps. 2 Ciekawe czy ktoś zgadnie jaki to będzie projekt :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 bylem, widzialem... i za rok jade z modelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Niech zgadnę :?: - Fox? :roll: Wiele twarzy wydawało mi się tak jakoś podejrzanie znajomych 8) . W przyszłym roku to chyba sobie wydrukuję fotki Forumowiczów z avatarów :idea: , powinno mi to ułatwić rozpoznawanie swojaków. W niedzielę to słońce to rzeczywiście nie dawało żyć i zmusiło do wcześniejszego odtrąbienia odwrotu. Ledwie co odbudowana po pikniku w Krakowie politura znowu przypalona :twisted: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.