RobertK Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Impreza zgłoszona na Policji. To już mam gwarantowane punkty za prędkość , ;D ;D ;D może jednak nie będę wrzucał w hotiego mocniejszej turbiny :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 To już mam gwarantowane punkty za prędkość , może jednak nie będę wrzucał w hotiego mocniejszej turbiny no coś Ty Robert załóż na dziób plyte kompaktowa podobno zmyla radary :lol2: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 A kto będzie taki kozak i Cie dogoni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Pojawi się też czarna nieoznakowana Katana z wideorejestratorem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Prognozy pogody są bardzo dobre , trochę wczoraj jakieś chmurki zapowiadali ,ale dziś już w zapowiedziach piękna i bezwietrzna pogoda. :jupi: Lece załatwiać bigos. :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Ostatnie prognozy pogody mówią o 2 bardzo fajnych dniach do latania, nie wieje , nie będzie padać i nie będzie też za gorąco. Nawet w nocy cieplej o 8 stopni niż dziś. Zresztą zerknijcie sami. :jupi: http://new.meteo.pl/php/meteorogram_id_coamps.php?ntype=2n&id=1369 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlmtb Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Witam Panowie a jest jakaś ramówka lotów ? Są jakieś zasady uczestnictwa? :roll: Czy mam rozumieć, że to nie tak jaj na Żarze gdzie trzeba wykupić kartę uczestnika tylko przyjeżdżamy mówimy cześć wyciągamy, co tam przywieźliśmy i w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Wszystko wskazuje, że uda mi się zawitać na pikniku, przynajmniej na kilka godzin. Miałem zabrać Kabriolina, ale że modeli będzie pewnie pod dostatkiem, to zamiast niego zabiorę dodatkowych widzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
km_pl Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Witam Panowie a jest jakaś ramówka lotów ? Są jakieś zasady uczestnictwa? :roll: Jak z modelami śmigłowców na pikniku - są mile widziane na Waszym lotnisku? Jeśli znajdę czas aby wpaść na piknik, mam zabrać ze sobą heli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 No tak moja wina , zapomniałem zapodać ramówkę: Już to naprawiam. Ramówka lotów: Sobota 8.00-18.30 latamy do bólu , ale pod kontrolą , nadajnik w depozyt , numerki do lotu według kolejności zgłoszeń 18.30 - 4.00 latamy jak się da i kto da jeszcze radę, reszta się bawi. 4.00- 6.45 odpoczywamy, czyli próbujemy zasnąć , gdzie się komu uda. Niedziela 6.45- 12.00 znowu latamy . ok. 11.00 ciepłe danie czyli bigos ok. 12.00 uroczyste rozdanie dyplomów za uczestnictwo na pikniku 12.30 kontynuujemy latanie według listy. i ok 18.30 prawdopodobnie zaczniemy składać imprezę , co nie przeszkadza , aby do wieczora każdy chętny jeszcze się wylatał. W między czasie odbędzie się walka 4 spalinowych modeli kolegów z Biłgoraja oraz chyba 9 esa ale o której godzinie , to nie jest jeszcze ustalone. Oczywiście wszystko co lata jest mile widziane . Kolejka lotów według kolejności zgłoszeń ,ale z tym nie powinno być problemu , bo zazwyczaj 99% gada i 1% lata :rotfl: Ze sobą koniecznie trzeba zabrać sprzęt latający . Ładziak z góry masz bana za brak modelu. :wink: Ale skoro przywieziesz gości to wyrok w zawiasach. :faja: Heliki jak najbardziej, pewnie też w wersji nocnej jak rok temu. Koszt uczestnictwa dla modelarzy 15 zł. (zapewniamy posiłek w postaci grila i nieograniczonej ilości złotego płynu do smarowania przełyku po 19.00 w sobotę , a w niedzielę bigosik i ciasto własnego wypieku oraz 1 (jedną słownie ) drożdżówkę na każdego uczestnika, oraz pod dostatkiem kawy, herbaty i wody) Dla widzów free , nie licząc kosztów wypitego piwa i zjedzonego grila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Ładziak z góry masz bana za brak modelu. :wink:I czerwony krawacik? :jupi: Zobaczę, jak z miejscem w samochodzie. Może upchnę latadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlmtb Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jeżeli wszystko uda mi się zorganizować w domu to wybieram się do was z rodziną w sobotę. Wezmę Pilatusa PC-6 Porter 2.01m na spalince 15cm i Mentorka 1,65m w elektryku. Pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Model na kolana, niech nie jadą darmozjady za free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Będziemy w sobote około 14,00 w okrojonym składzie .Tylko 3 combaty. Może ktoś weźmie jakiś mały model na 2,5ccm to mu tez przyczepimy taśmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 U mnie pogoda piękna. Za parę minut wyjeżdżam. Do zobaczenia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ho ho ho, ale się dzieje, jety, spaliny, elektryki, holowniki szybowców i piknikowa atmosferka Przybywajcie, przybywajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 A to kilka zdjęć z sobotniego spotkania. Kogo nie było niech żałuje, warunki do latania i piknikowania idealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Byłem dziś rano, co prawda krótko, ale mogę potwierdzić. :mrgreen: No, wiedziałem, że pogodę się wykupuje. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Właśnie wróciłem no i cóż mogę powiedzieć... Wiatr nie w tą stronę, słońce za silne, kolejka do latania za długa, Kogutos rozbił model, bigos za ciepły, chorągiewki za czerwone, dyplomy za mało kolorowe. Oj nie postarali się organizatorzy wcale w tym roku;p Świetnie było, wylatałem się jak rzadko kiedy, trochę się spiekłem, parę głupich fotek mi przybyło;) Wielkie dzięki i gratulacje dla organizatorów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Kogutos rozbił model No niestety, szkoda... A coś się rozbiło wczoraj? Bo widziałem dziś jak ktoś zgniatał część skrzydła, które było w koszu.... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.