Mars_2000 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 No to gratuluję udanego oblotu. Zaiste, ten model daje dużo radości z latania parkflajowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songo78 Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Dzięki, oblot bardzo udany, brakuje tylko pilota w kabinie... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawiszaq Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Może to banalne pytanie ale jestem początkujący i dlatego pytam: czy w tym modelu skrzydła są płaskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Może to banalne pytanie ale jestem początkujący i dlatego pytam: czy w tym modelu skrzydła są płaskie? Profil płaski nie jest może zbyt efektywny, ale działa o ile tylko kąt natarcia jest odpowiednio duży, żeby skrzydło wytwarzało siłę nośną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo1822 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Widzę że temat został trochę odkopany, ale czy autor wątku mógłby podać źródło planów tego modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Może autor wątku się nie obrazi plany są dostępne na tej stronie plany A0.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo1822 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Dzięki![/i] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Tak się podepnę pod temat i zapytam co myślicie o ChristenEaglu 150% co da jakieś 112,5 cm rozpiętości i dodatkowo wykonanym z EPP ? Zwracam się do kolegów z większym doświadczeniem czy skrzydło typu deska podoła takim rozmiarom ? Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Witam, Przegrzebując forum trafiłem na ten wątek. Czy jest gdzieś filmik z oblotu tego modelu ? I jaka jestt szansa na plany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 trzy posty wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Pozwolę sobie zamieścić link do film z obloty tegoż oto Christen Eagle w imieniu autora tematu i mam nadzieję że się za to nie pogniewa http-~~-//www.youtube.com/watch?v=3crHmJNBNRc&feature=player_embedded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songo78 Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Nie pogniewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frydzio7 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 super gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songo78 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Dzięki! Przemo, a próbowałeś swoim tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 No coś Ty dla mnie to jest wyższa szkoła jazdy a raczej latania dla mnie jak strzelę jakąś beczkę i pętle a na koniec ładnie wyląduje to wtedy wpadam w stan ekscytacji jak ten pilot tego Christen Eagla tak na marginesie bardzo ładny model i taki byk a zachowuje się jak kartka papieru no coś pięknego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.