f-150 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 W sobotę 21 sierpnia ok.południa w rejonie żwirowni Rybitwy-Grabie zaginął model Cessna c-37 o rozpiętości 140 w kolorach beżowo-złotym http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=5042 tel.697779588 lub na PW Poprawiłem zdjęcie - meteor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 28 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Uciekinierka się odnalazła ;D ;D ;D .Wylądowała w jeziorze.Wędkarz który ją odnalazł twierdzi że jest nieuszkodzona. Chciałbym szczególnie podziękować Wojtkowi (CALLAB),bo dzięki niemu otrzymałem tą przyjemną wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Rany... Jak taki model może uciec? Pochwalisz się? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 28 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Zakłócenia lub utrata zasięgu i dodatkowo lot nad wodą.Tego nie wiemy do dzisiaj.Nagle zawisła na śmigle,chciała się przewalić na plecy,potem "ni z gruszki ni pietruszki" wyrównała lot idealnie i odleciała obniżając powoli wysokość nie reagując w ogóle na nadajnik.Podejrzenia padły na nadajnik i pakiet w nadajniku ,choć napięcie pokazywał ponad 9V. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Haaaaa no to wszystko jasne Ktoś zaczaił się nieopodal i uprowadził Ci tą ślicznotkę Ahhh piękna ona jest!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 No,nie ma to,jak to być wędkarzem :devil: Udanych połowów :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 f-150, a skąd masz te cudo? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Kupiona na Alledrogo 3-4 lata temu i przebudowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 bardzo ładny, szkoda gdyby sie zgubił- dostał drugi żywot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Zakłócenia lub utrata zasięgu i dodatkowo lot nad wodą. Bardzo często latałem nad wodą - nad morzem i troch mniej nad jeziorem. zakłóceń nigdy nie było, no prawie nigdy. Raz wystąpiły tzn. tez nie wiem co się stało bo model po wprowadzeniu w zakret spadł do morza nie reagując na stery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Cieszę się niezmiernie :-) A moja zasługa w tym żadna. Tylko przekazałem informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 dostał drugi żywot ale już raczej pod sufitem w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.