Wojtass_nt Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Potrzebuję 5 osób które klikną w ten link: http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewitem.asp?idproduct=6231 Zalogują się i będąc na stronie z tym silnikiem- 42-60C 500kv klikną u dołu strony przycisk SWARM. Później wpisujemy kod 15481 następnie po kliknięciu w przycisk musimy podać swojego maila i klikamy JOIN THE SWARM! Jeśli nie wyświetli żadnego komunikatu o błędzie to zostaliście zapisani Kiedy uda się uzbierać 6of 6 to każdy z zapisanych będzie miał zniżkę na ten silnik i będzie mógł go kupić za 18.30$!! Kod jest ważny tylko 12 godzin. Aby po skompletowaniu SWARMa dodać przedmiot do koszyka należy samemu ponownie kliknąć JOIN i podać swój e-mail. Wówczas otrzymamy komunikat, że przedmiot został dodany do koszyka. W koszyku możemy sobie modyfikować ilość. Zatem kto pomoże?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Kliknąłem ci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Next Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 NextNiestety nie odnotowałem wzrostu z 3 na 4 Coś musiałeś zrobić nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill3ro92 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 I ja i ja - komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Wiesz ile km jest do chin i jak długo tam lecę elektrony :crazy: Jest 4 z 6 :* I po ptokach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Już jest 4 z 6 a osób nieco więcej bo powinno być 6 z 6. Poczekam jeszcze chwilę z podziękowaniami edit: 5 z 6! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 +1 mozna tak robic ze wszystkimi rzeczami? co wy na to zeby tak smiglowce kupowac? ja bym sie pisal na taklie cos na pakiet 6s 3000 lub jakies serwa gws do helika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Można tylko tak z tym co mają na dole SWARM button. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 ale osoby które się zaSWARMowały muszą kupić towar czy mogą kupić towar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Mogą. Jak będzie 6 z 6 to powinniście dostać maila z linkiem do produktu jeśli prawidłowo się zaSWARMowaliście :mrgreen: No i jest 6 z 6 Dziękuję wszystkim którzy pomogli. A teraz czekamy na maila Jak ktoś dostanie to niech da znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syriusz Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Kliknięte EDIT Właśnie - muszą czy mogą? - już wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 ja tez kliknąłem :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Wpisałem się z drugim e-mailem i udało się Przeniosło mnie do produktu ze zniżką Już jest mój. Mentor dostanie nowe serduszko. Ale za jakiś czas poproszę was jeszcze o zniżkę na pakiet Dzięki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Poszło EDIT: Nie doczytałem do końca, że jusz nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 ja bym was prosil o to samo tylko z tym http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9262 chcialbym zamowic, wiec nizsza cena sie przyda http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9262 normalnie mam 33$ a tak 25, wiec niecala para lopat do 500, będe wam wdzieczny... mam pomysl podsylajcie linki co wam zaSWARMowac mozna tak ze jedna osoba swarmuje kilka przediotow innej osobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 tylko 20C??? Nie warto do helików dawać takich pakietów. Wyrzucone pieniądze. Nie podałeś kodu SWARM do tego pakietu. Musisz kliknąć SWARM i dać start swarm i podać nam kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 20 c wystarczy do 500 niektorzy daja tam reglerki 60A ja dalem 80 turnigy zeby miec zapas a ten pakiet oddaje te 60A Kod to 15565 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.