Nergal Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Będę zamawiał którąś z wyżej wymienionych-czekam na decyzję PawłaR. Piotrek daj znać jak chcesz się podpiąć pod zamówienie. Bardzo mnie zainteresowała ta zamówiona przez madriana. Na "tubie" są zamieszczone filmy wykonane tą kamerą w bardzo przyzwoitej jakości. Bezpośrednio z kamery mam nadzieję będzie o wiele lepsza bo jak wiadomo Youtube bardzo obniża jakość na skutek kompresji zamieszczanych filmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M52 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Będę zamawiał którąś z wyżej wymienionych-czekam na decyzję PawłaR. Piotrek daj znać jak chcesz się podpiąć pod zamówienie. Bardzo mnie zainteresowała ta zamówiona przez madriana. Na "tubie" są zamieszczone filmy wykonane tą kamerą w bardzo przyzwoitej jakości. Bezpośrednio z kamery mam nadzieję będzie o wiele lepsza bo jak wiadomo Youtube bardzo obniża jakość na skutek kompresji zamieszczanych filmów. Ja też chętnie podepnę się pod to zamówienie. Jeśli można, oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Ja też chętnie podepnę się pod to zamówienie. Jeśli można, oczywiście Nie można-już zamówione. Spóźniłeś się 2 godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 też zakupiłem sobie kamerę key cam i według strony trafiłem na model 8# pod tym linkiem jest próbny film z tej kamery jakość trochę pogorszył edytor w którym montowałem film http://www.youtube.com/watch?v=F0tk9XxDPM4&feature=player_embedded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki17 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Posiada ktoś z Was sterowniki do tej kamerki 808, żeby działała jako kamera internetowa? Dzięki za sterowniki:) Niestety zainstalowałem, ale nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M52 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Ja też chętnie podepnę się pod to zamówienie. Jeśli można, oczywiście Nie można-już zamówione. Spóźniłeś się 2 godziny Szkoda. A może ktoś szykuje ponowne zamówienie? Wolałbym wziąć udział we wspólnym zakupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Posiada ktoś z Was sterowniki do tej kamerki 808, żeby działała jako kamera internetowa?na moim chomiku znajdziesz http://s1097.chomikuj.pl/File.aspx?id=364601174&vid=364601174&tk=1517807&t=634226728023098147&d=60&k=1338607&name=Webcam+Driver+C8+VID+04FC+PID+3058+EKEN+D006+SunPlus+9-14.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 moja wersja kamerki działa jako webcam ale muszę najpierw wcisnąćkóryś z przycisków gdy jest podłączona do komputera i wtedy zgłasza się jako webcam oczywiście kiedy sązainstalowane stery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M52 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Czy ktoś z Kolegów rozpoznaje wersję kamerki sprzedawana w tej aukcji? http://allegro.pl/brelok-szpiegowska-mini-kamera-hd-1280x960-promo-i1275424424.html Czy warto to brac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Czy ktoś z Kolegów rozpoznaje wersję kamerki sprzedawana w tej aukcji? http://allegro.pl/brelok-szpiegowska-mini-kamera-hd-1280x960-promo-i1275424424.html Czy warto to brac? według tej strony http://www.chucklohr.com/808/#DateTimeExample1 jest szansa ze to jest wersja #3 ja osobiście mam #8 i jestem mile zaskoczony jakością obrazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Coś u mnie z tą kamerą nie tak. Zamontowałem ją pod skrzydłem w odległości ok. 30cm od silnika i regulatora. Jednak po włączeniu silnika obraz faluje (prędkość falowania zwiększa się wraz z prędkością obrotową silnika). Czy u was też to zjawisko występuje, czy moja kamerka jest walnięta? Może trzeba ją ekranować? Jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Czy to nie będzie wpływ drgań? Zwykle falowanie obrazu wystepowało u mnie przy przy szybkiim "panoramowaniu" - za szybkim. Poza tym jak ją umocowałeś, zwykły rzep najczęsciej chyba wystarcza na izolowanie drgań, przynajmniej u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Czy to nie będzie wpływ drgań?Nie. Kamera zamocowana jest stabilnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Pewnie zakłócenia od regulatora, masz dławiki pozakładane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Te kamerki lubią luźne mocowanie, kawałek taśmy lub rzepa w zupełności wystarcza. Im bardziej na sztywno tym gorzej. A tutaj znalazłem mały test żywotności :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deem Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Pewnie zakłócenia od regulatora, masz dławiki pozakładane.? Coś tak ponoć zwane jest na przewodzie do odbiornika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Pewnie zakłócenia od regulatora, masz dławiki pozakładane.? Coś tak ponoć zwane jest na przewodzie do odbiornika.Chodzi o filtry ferrytowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Warto zobaczyć małe porównanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Warto zobaczyć małe porównanie: Fajnie widać to o czym już kiedyś wspominałem czyli rozciąganiu obrazu przez pseudo 720x480 pix kamerki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Co sądzicie o tej ? Parametry dosyć ciekawe, wideo prezentacja też no i procesor ponoć od samsunga. Warta swojej ceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.