Skocz do zawartości

Też kupiłem sobie brelok do kluczy

Szwarc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będę zamawiał którąś z wyżej wymienionych-czekam na decyzję PawłaR. Piotrek daj znać jak chcesz się podpiąć pod zamówienie.

Bardzo mnie zainteresowała ta zamówiona przez madriana. Na "tubie" są zamieszczone filmy wykonane tą kamerą w bardzo przyzwoitej jakości. Bezpośrednio z kamery mam nadzieję będzie o wiele lepsza bo jak wiadomo Youtube bardzo obniża jakość na skutek kompresji zamieszczanych filmów.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będę zamawiał którąś z wyżej wymienionych-czekam na decyzję PawłaR. Piotrek daj znać jak chcesz się podpiąć pod zamówienie.

Bardzo mnie zainteresowała ta zamówiona przez madriana. Na "tubie" są zamieszczone filmy wykonane tą kamerą w bardzo przyzwoitej jakości. Bezpośrednio z kamery mam nadzieję będzie o wiele lepsza bo jak wiadomo Youtube bardzo obniża jakość na skutek kompresji zamieszczanych filmów.

Ja też chętnie podepnę się pod to zamówienie. Jeśli można, oczywiście :)
Opublikowano

Posiada ktoś z Was sterowniki do tej kamerki 808, żeby działała jako kamera internetowa?

Dzięki za sterowniki:) Niestety zainstalowałem, ale nie działa.

Opublikowano

Ja też chętnie podepnę się pod to zamówienie. Jeśli można, oczywiście

Nie można-już zamówione. Spóźniłeś się 2 godziny :(

Szkoda. A może ktoś szykuje ponowne zamówienie? Wolałbym wziąć udział we wspólnym zakupie.
Opublikowano

moja wersja kamerki działa jako webcam ale muszę najpierw wcisnąćkóryś z przycisków gdy jest podłączona do komputera i wtedy zgłasza się jako webcam oczywiście kiedy sązainstalowane stery

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Coś u mnie z tą kamerą nie tak. Zamontowałem ją pod skrzydłem w odległości ok. 30cm od silnika i regulatora. Jednak po włączeniu silnika obraz faluje (prędkość falowania zwiększa się wraz z prędkością obrotową silnika). Czy u was też to zjawisko występuje, czy moja kamerka jest walnięta? Może trzeba ją ekranować? Jak?

Opublikowano

Czy to nie będzie wpływ drgań? Zwykle falowanie obrazu wystepowało u mnie przy przy szybkiim "panoramowaniu" - za szybkim. Poza tym jak ją umocowałeś, zwykły rzep najczęsciej chyba wystarcza na izolowanie drgań, przynajmniej u mnie.

Opublikowano

Te kamerki lubią luźne mocowanie, kawałek taśmy lub rzepa w zupełności wystarcza. Im bardziej na sztywno tym gorzej.

A tutaj znalazłem mały test żywotności :mrgreen:

Opublikowano

Pewnie zakłócenia od regulatora, masz dławiki pozakładane.

? Coś tak ponoć zwane jest na przewodzie do odbiornika.
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.