WZ Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Pomyśl :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Ma być ciepły (czyli bardziej elastyczny) podczas zginania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Albo zelaskiem albo bardziej uważać w szkole :evil: ŻELAZKIEM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozuszek Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozuszek Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Albo zelaskiem ale ostrożniewystarczy ze na depron dasz sciereczke i juz po zmartwieniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Rurka doprowadzająca ciepla wodę do grzejnika:p, nacięcie wewnętrznej strony poszycia w miejscu zagiecia. No i w każdym z przypadków taśma na wewnętrzenej stronie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palacz1996 Opublikowano 9 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 A co myślicie o takim wyposażeniu do toto-0??Wiem że tego jest pełno ale i tak wolałem się spytać ;p Pakiet Regiel Silnik x2 Serwa Które już posiadam. I jeszcze jedno. Czy moglibyście mi zaproponować jakąś tanią ładowarkę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 E-sky... za 30zł. Nie jest to ideał, ale do pakietów większych niż 800mAh może być. Ma stały prąd ładowania, więc duże pakiety ładuje długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vowthyn Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Podepnę się pod temat z tym zaginaniem depronu pod krawędź natarcia. Wiele osób zaleca podgrzanie miejsca zagięcia ciepłym powietrzem z suszarki, pytanie, które w związku z tym mi się nasuwa to - czy w ten sposób nie ulegną deformacji żeberka wykonane również z depronu (bo podgrzewamy od wewnętrznej strony skrzydła w momencie, kiedy żeberka są już wklejone w płat). Zastanawiałem się też, czy nie można by wcześniej, przed wklejeniem żeberek znając miejsce, w którym będzie przebiegać krawędź natarcia zakrzywić wstępnie pusty płat depronu na gorącej rurze od centralnego ogrzewania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czacha19 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 W moim przypadku użyłem szerokiej taśmy, ale zaginałem dopiero następnego dnia z powodu braku czasu i bez problemu udało się za pierwszym razem( wcześniej przećwiczyłem zaginanie na mniejszym kawałku). Myślę, że każdy pomysł jest dobry, jeżeli tylko przynosi oczekiwane efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.