razor Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 hej ! Jako że ostatnio jeżdżę modelem nitro - a tam jest dużo śrubek, pytanie, gdzie można tanio zaopatrzyć się w różnorakie śruby, nakrętki itp. ? (jakiś sprawdzony sklep internetowy?) tak, wiem że można je kupić w sklepie modelarskim, ale śruby tam są dosyć drogie 10-15pln za 6-8śrubek. a w 'zwykłych' sklepach ze śrubami często ceny są 2-3 razy mniejsze, a elementy chyba nie są gorszej jakości? (nadal np. stal nierdzewna/hartowana itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 http://www.elementy-zlaczne.pl/error/404/pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Jedź do leroya w alejach jerozolimskich. Jest tam duży wybór różnorakich śrub i wkretów konfekcjonowanych w małych opakowaniach, a ceny bardzo przystępne. Jako ciekawostkę podam ,że można tam zakupić samokontrujące nakrętki w rozmiarze M2.5 oraz M3 ;D przydatne do mocowania np. silnika żeby go nie zgubić w powietrzu :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Ja fajne imbusy z dobrej stali nierdzewnej kupowałem kiedyś na allegro bardzo tanio. Koleś miał rozmiary od M1 ale nie pamiętam jaki miał nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=13700420 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Jedź do leroya Kupiłem kiedyś w Lirojumerlinie (ale tym koło Krakowa) śrubki, które okazały się z tak gó........o materiału, że nie nadawały się do użytku. Już więcej śrubek tam nie kupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 W Puławach- Asmet. W Lublinie Zamet. Masa fajnych śrubek w śmiesznych cenach. Na dodatek jak nie mają to mogą sprowadzić niemal wszystko. Podejrzewam , że w Wawie podobnych sklepów stricte "metalowych" nie brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 A skad brać śruby aluminiowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 He,he A skad brać śruby aluminiowe?zrobić sobie samemu,tokareczka i narzynka.Moge Ci zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 He,he A skad brać śruby aluminiowe?zrobić sobie samemu,tokareczka i narzynka.Moge Ci zrobić a z łbem inbusowym też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 instruktor Z łbem to może nie ale z gniazdem tak. Ile sobie życzysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 a jakiej klasy wytrzymałości szukać? (rozumiem że najwyższej?) (tu coś o klasach, ale nie mam odniesienia http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Aruba_%28z%C5%82%C4%85cze%29 ) jaka jest do dostania łatwo i jest najlepsza? na allegro widzę klasę np. jakość A2, wytrzymałość 7.0, dobra to? czy za mała ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 W sieci sklepów Nomi... wczoraj kupiłem tam różne M3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 A2 to nierdzewka, jej wytrzymałość w porównaniu ze śrubami czarnymi wypada raczej blado. Ja używam śrub klasy 8.8, 10.9 i 12.9 - mających najwyższą wytrzymałość...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 a skąd bierzesz śruby tej klasy? z innego forum jedna osoba poleciła http://www.tonysscrews.com/main.sc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Śrubki kupuję w małym ale dobrze zaopatrzonym sklepie w Tychach. W Twoim linku są ciekawe śrubki, ptrzebowałbym parę rodzajów (których na pewno nie dostanę w polsce), jeśli zdecydujesz się na zakup u nich to daj sygnał...razem pewnie wyjdzie taniej....a może by tak założyć odrębny wątek na zamówienie większej ilości.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cali Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Paweł, możesz dac namiary na ten sklep w Tychach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 razor, jak byś był przypadkiem w Legionowie to przy warszawskiej jest sklep "MINI MAG 1001 drobiazgów" i tam tyleż śrubek :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 cali, sorry że tak długo, ale dopiero teraz sprawdziłem, sklep znajduje się na ulicy Kościuszki pod numerem 14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cali Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Dzięki Paweł ,Tychy znam dość dobrze napewno znajdę . Chociaż zdążyłem już kupić pokaźną ilość na Allegro pod podanym wcześniej linkiem ( polecam) to i tak tam zajrzę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.