Gość horn3t Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Na jutro pogoda raczej bezwietrzna, my wybieramy się na łączkę w Fordonie pomiędzy 10 a 14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 A ja dziś polatałem: Topolno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 My zalataliśmy dziś łaczkę w Fordonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 22 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Witka. Wczoraj tj.21.10.2010 polataliśmy trochę pierw w Starogrodzie potem na wale wiślanym w Niedźwiadach oraz Topolnie. Na Starogrodzie wiało tak mocno , że nawet dociążone modele były czyszczone podczas lądowania. Była odchyłka i silne rotory dawały się we znaki. Nawet zaliczyłem wycieczkę na drzewo po model - mefisto. Potem uderzyliśmy na wał i latanie było już przyjemniejsze. Wał w Otorowie okazał się the best. Latanie modelem tuż nad ziemią i przed nosem to jest to :mrgreen: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Bardzo fajnie ;D a my niestety uziemnieni :cry: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 22 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Nawet na godzinkę latania czasu nie ma , to nie możliwe. Jutro ma wiać ładnie na wał w Otorowie , może ktoś wpadnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Mallin nie ma nawet godzinki robię remont w domu a Damian chory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manaq Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Zapraszam na spóźnioną fotorelację z lotów w Starogrodzie z 21-10-2010 http://f3fcb.webnode.com/fotogaleria/a2010-10-21-starogrod-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 24 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Dziś niedziela i piękny mocny wiaterek 7m/s na wał w Otorowie. Brać szybowce i wpadać , latanie na żaglu gwarantowane. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Jutro po 13.00 bez deszczu piękne warunki na Starogród kto jedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Ja już ładuję pakiet :] EDIT: Jak narazie [godz] ciągle pada . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 ... tłoku nie było polatałem, dmuchało ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 ... tłoku nie było polatałem, dmuchało ładnie Kto z Grupy był ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 ja od 14 do 15.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 ja No i Gites :] U mnie kropiło do 16.00 dlatego niechciałem ryzykować rychłym powrotem.... :cry: Jak widzę pomyliłem się :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 ja No i Gites :] U mnie kropiło do 16.00 dlatego niechciałem ryzykować rychłym powrotem.... :cry: Jak widzę pomyliłem się :mrgreen: ... kropiło faktycznie ale ale bardziej mnie przedmuchało i zmarzłem totalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manaq Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Jacyś chętni na loty w Świeciu ? Jutro koło 11-12 koło szpitala, jeśli kierunek bardziej odchyli na zachód to mamy blisko Wiąg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manaq Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Latanie w Świeciu k/Szpitala 2010-11-14 zapraszam na naszą stronkę: http://f3fcb.webnode.com/news/nowa-fotogaleria-ze-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Dwa albumy z fokami z latania na naszych zboczach od wiosny tego roku Proponuje skorzystać z funkcji Play as slideshow ZBOCZKI 1 ZBOCZKI 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manaq Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Troszkę krótkie loty w "wyborczą niedzielę", ale każdy przemarzł na kość w ciągu godziny, mimo stroju Eskimosa! Czego nie robi się dla frajdy jaką daje latanie na zboczu. Niska temperatura i śnieg do "kolan" nie jest nam straszny! Wiało idealnie z południa około 5-6 m/s. Nawet Fregata bez trudu radziła sobie w powietrzu mimo że woli lepsze warunki. Na zboczu po raz pierwszy oblatany został nowy model horn3ta i po kilku korektach ustawień radził sobie znakomicie. Tym razem malinn szybko się "wychłodził" i nie dał nam zbyt wiele czasu na podziwianie swoich popisowych akrobacji 1,2 zuni. Niemniej jednak dzień można zaliczyć do udanych a teraz pozostaje nam grzać stopy w ciepłych kapciach i czekać na kolejny dobry warun, może w następny weekend. A teraz troszkę fotek z dzisiejszych lotów horn3t i malinn manaq i malinn lustereczko powiedz przecie ! lustro by horn3t Reszta fotorelacji na naszej stronie pod adresem: http://f3fcb.webnode.com/fotogaleria/a2010-12-05-bydgoszcz-zamczysko/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.