Skocz do zawartości

Wątek poboczny z zawodów ESA w Krakowie

Tochy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wojtass_nt " dziewictwo to i może straciłeś" ale i tak jesteś wciąż psełdo kombaciarzem. Za mało latałeś w zawodach by się nazywać kombaciarzem. Jedne zawody to nie wszystko. Cały sezon Pucharowy.... o tak kombaciarz ESA...

Sory ale jestem cholernie przeczulony na nadużywanie "Kombaciarza" przez osoby nic nie mającego wspólnego z kombatem. Ty tylko latasz ESA

Opublikowano

Jedne zawody to nie wszystko.

Mylisz pojęcie. PIERWSZE.

Mój post o rozdziewiczeniu to kontynuacja wątku zaczętego przez Miszcza w innym temacie. Napisał wówczas coś o takim znaczeniu- większość to pseudo kombaciarze, latają tylko na forum a na zawodach ich nikt nigdy nie widział. Udowodnij, że się nie boisz i weź udział w zawodach.

Nie mam auta jak większość wiedzą, ani kolegów którzy by byli tak zarażeni kombatem aby jechać na zawody. Sam przyjechałem autobusem i w kwestii udowodnienia, że się nie boję nie mam sobie nic do zarzucenia :wink: na pewno jeśli jeszcze kiedyś nadarzy się okazja to wezmę udział. Być może jeśli ja zorganizuję u mnie zawody to kombat w moim mieście ruszy i skończą się problemy z transportem.

Ty tylko latasz ESA

No sorry, nie wnikam co Ty z nimi robisz...

Opublikowano

@Wojtass_nt: spoko... dobrze zrobiłeś że przyjechałeś i wystartowałeś w zawodach. Punkty dla Ciebie. Do Twojej osoby nic nie mam. Jedynie co mam to do Nadużywania słowa Kombaciarz... i tu piję głównie. To że latasz i startujesz w zawodach ESA, Warbirdami, nie upoważnia Cię do nazywania siebie Kombaciarzem. Ja bronię nazwy kombaciarz bo jest przeznaczona dla ludzi związanych z ACES Polska. Takie jest moje zdanie i będę go bronił.

Esa to dobry wstęp do prawdziwego Kombata...

@Mariusz70: świrujesz już krzyczący kolego.

i KONIEC

Opublikowano

Panowie moim zdaniem to obrało zły kierunek mieliśmy wychwalać zawody i organizatorów zasłużenie zresztą .

No przecież cały czas to robimy.

Będzie punktacja całych zawodów do obejrzenia??- pytanie do Mirolka

Wojtas kup se to masło jednak :evil:

Wolę margarynę.

Opublikowano

To że latasz i startujesz w zawodach ESA, Warbirdami, nie upoważnia Cię do nazywania siebie Kombaciarzem. Ja bronię nazwy kombaciarz bo jest przeznaczona dla ludzi związanych z ACES Polska. Takie jest moje zdanie i będę go bronił.

Szanuję je bo masz do tego prawo.

Ale ESAciarz jakoś śmiesznie brzmi :roll:

Opublikowano

Nie jest kombaciarzem tylko ten, kto nie walczy. Sztuczne tworzenie elit nie jest zdrowe.

PS. Mój post nie jest na temat zawodów, więc w razie czego proszę o jego usunięcie.

Opublikowano

@samolocik: Kombaciarze to ELITA i tego nie zmienisz. Piszę tak bo "czuję" ideę Aircombata.

@meteor: Gratuluję ;]

@mariusz70: racja...

Opublikowano

Trochę żałosne jest to co piszecie .... Kto się może nazywać kombaciarzem, a kto nie ... jak w przedszkolu... To że nie lata się spalinkami to znaczy że nie jest się godnym określenia " Kombaciarz" ? Dobrze rozumiem to co piszecie ?

Opublikowano

no miała być relacja z zawodów a wyszło jak zwykle, jeden lubi blondynki a drugi ..... :mrgreen: tak więc darujmy sobie te wzajemne uwagi na temat wyższoości świąt bożego narodzenia nad wielkanocą, bo w ten sposób sympatyków naszej zabawie nie przybędzie, jeśli ktoś ma inne podejście do tej zabawy niż my sami to wcale nie oznacza że jest gorszy, a że ja to elita bo latam spaliną ?, a jak wsadzę silnik elektryczny to co ?

Myślę, że generalnie chodzi o dobrą zabawę, a nie wzajemne obrażanie.

Proponuje rozejm, a potyczki tylko na niebie :mrgreen:

Opublikowano

ufff! aleście panowie pojechali z tą dysputą!

kilka postów wyżej napisałem coś o genialnej atmosferze, super ekipie -a teraz aż mi trochę wstyd jak czytam co piszecie!

łączy nas hobby i pasja- ale widać że niektórych dzieli - szkoda... :/

proponuję żebyście wczuli się jednak w wiekszość i skupili sie na POZYTYWNYM budowaniu wizerunku całej grupy.

a co do elit kazdego gatunku:

-zacnie brzmi jeśli słyszy sie powiedzenie: JESTESCIE elitą

a "JESTEŚMY ELITĄ!" ma już wartość pomniejszoną o skromność...

Opublikowano

Ja dodam od siebie tylko tyle, że jeśli takie osoby jak wyżej biorą udział w aircombat - to ja nigdy bym tam nie chciał brać udziału. Z takimi ludźmi nie ma zabawy, tak jak na Pobiedniku. Kto ma droższy model ten jest lepszy.

Opublikowano

Ja dodam od siebie tylko tyle, że jeśli takie osoby jak wyżej biorą udział w aircombat - to ja nigdy bym tam nie chciał brać udziału. Z takimi ludźmi nie ma zabawy, tak jak na Pobiedniku. Kto ma droższy model ten jest lepszy.

A tak konkretnie to co masz na myśli?

Opublikowano

Osoby które szufladkują innych w tym przypadku na : Kombaciarze i Niekombaciarze. Prawdziwi kombaciarze - Ci co latają w spalinkach - tak zrozumiałem z tego co pisaliście i pseudo kombaciarze - latający ESA. Według mnie podejście głupie i dziecinne.

o wypraszam sobie ja 6 lat na patyczakach spędziłem i licencje szybowcową mam srebrną odznake tez i dwa warunki do złotej

Strasznie mi z tego powodu wszystko jedno ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.