Olorin Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Witam! Mam przyjemność zapowiedzieć ostatnie w tym roku kalendarzowe zawody Aircombat ACES PL. Zapraszamy na II Dożynki Wrocławskie. Zawody odbędą się 16.10.2010r. Impreza zostanie rozegrana w tym samym miejscu co tegoroczne majowe zawody, czyli w Lipowej koło Grodkowa. !!! MAPKA DOJAZDU !!! Mapka zrobiona przez Jarka: Przewidziane starty w WWI i WWII. Ramy czasowe: 9 do 10 --- przyjazd i rejestracja 10 --- odprawa 10.30 --- start ZAPISY już tradycyjnie u mnie na maila: karolwd[*na/]gmail.com. Podajcie w jakich kategoriach startujecie (WWI, WWII) i kanały. Zapisy otwarte do 14.10.2010r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olorin Opublikowano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 odświeżam temat Czyżby brak chętnych? Zapisy trwają ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Mogę się WPROSIĆ na ............................głównego sędziego ? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olorin Opublikowano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Ależ oczywiście, ZAPRASZAMY! Hehehe no to będzie jazda zero postojów, taryf ulgowych COMBAT i do boju:) //12.10.2010 Zrobiłem liste zawodników zgłoszonych do zawodów, coś mało nas: LISTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Pisałem na forum ACES Coś mało tych zawodników na liście . Jakby co to możemy przenocować 2-3 osoby,może to rozwiąże jakiś problem i będzie więcej startujących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Dożynki...i po dożynkach. Było fajnie, pogoda rześka, nie padało na szczęscie. Finaliści: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 O, widzę Krzykacz na podium A ja w domu musiałem siedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 He he 1 miejsce zająłem ale o mało co było by gorzej bo Michał z klanu Wdowików w podstępnym ataku pozbawił moją maszynu silnika co pozwoliło Wowie na bezstresowe latanie i pełną swobode w finale i prawie mnie doszedł.Zawody super wielkie dzięki organizatorom . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 No to gratuluję ! :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Porównując te dożynki do ubiegłorocznych to prawie nic sie nie działo, chodzi o "efektowne" walki IWW. Zawodnicy zaoszczędzili kase, modele wróciły względnie całe do swoich hangarów.Jednym z efektowniejszych kretów był niewątpliwie ten: 109-tka Wojtka po dynamicznym wejsciu" w mateczke"... A tu relacja filmowa... http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Zu0SDTBMRuU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Jarku zrobiłeś jakąś większą fotorelację :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Jarku zrobiłeś jakąś większą fotorelację Owszem, ponad 500szt. Bedą wkrótce na picassa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Jarek relacja fajna tylko na forum to można by było ocenzurować troszke :oops: i zdięcia poprosimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Eee tam, youtube przełknęło to i forum da rade. Co tu cenzurowac - dzwięk walczących modeli brzmi elitarnie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Film fajny, widzę niektórzy lekko nerwowi ale w kombacie to nawet wskazane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Tu jest link do fotek, z 523zdjec zrobilo sie... -175... http://picasaweb.google.com/Djarek62/DozynkiAircombatLipowaX2010# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Zdiecia fajne .Jarek na zawodach miałem wrażenie że jesteś normalnym i porządnym facetem nie pozwól żeby to wrażenie mineło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Zdiecia fajne Dzięki miałem wrażenie ...ja także :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Taaaaaa zdjęcia fajne . Podrzucę Jarkowi mój filmik i jakieś fotki to je obrobi i też wstawi bo w tej dziedzinie jest rewelacyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 to już nie masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.