AlJan Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Witam i zapraszam wszystkich sympatyków ESA- Aircombat WW-I i WWII na zawody do Bolesławca z okazji Dnia Niepodległości, które odbędą się tradycyjnie na stadionie miejskim przy ul. Spółdzielczej od godziny 10.00 do 15.00.Organizatorzy zapewniają dobrą zabawe,sportową rywalizacje oraz nagrody i drobny poczęstunek w czasie trwania zawodów. Serdecznie zapraszam . Jan Aljanowicz. Organizatorzy: Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji oraz Młodzieżowy Dom KUltury w Bolesławcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 widze ze jak ja nie napisze lub skidan to nikt z zewnątrz nie napisze.. a więc zapraszamy was na młóckę... zapewniamy to co napisal Pan Janem ( aljan) oraz ROZPIERDUCHĘ jak to ktos napisal ;p zawody jak zawsze na stadionie miejskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 No jak ROZPIERDUCHĘ i poczęstunek to jestem ZA .Pozdrawiam Wojtek. P.S.Skidan brakowało nam Was na Beczułce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Skidan coś wspominał o dwudniowej imprezie... :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Kurcze chętnie bym pojechał. Aczkolwiek wszystko będę kupował po 10'tym więc ciężko ;< Panowie są jakieś poźniej zawody jeszcze? tak np w połowie miesiąća? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 w Bolesławcu następne dopiero w maju.. Dj., wiem ze daniel cos wspominal kiedys o 2 dniowych ( byla rozmowa) ale stanelo na 1 dniowych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Panowie są jakieś poźniej zawody jeszcz Mikołajkowe ESA we Wrocławiu - pewnie z początkiem grudnia... ale stanelo na 1 dniowych... Tylko pytałem - OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 11.11.10 są w Górze Kalwarii.Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Wojtku, 10 wypłata, a jeszcze nie latałem es'ą więc musiałbym trochę potrenować w grudniu napewno jestem na zawodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Skidan coś wspominał o dwudniowej imprezie... :?:Oficjalnie zawody rozpoczynają się w niedzielę 07.11.2010 o godz. 10:00. Zgłoszenia przyjmuję do 05.11.2010 na PW lub e-maila: skidanz2 [@] wp.pl ew. telefonicznie 693 27 43 47. P.S. reszta szczegółów na PW tylko dla zarejestrowanych wcześniej :wink: Ze mną jak z dzieckiem. Za rączkę i do baru :devil: P.S.2 Skidan brakowało nam Was na Beczułce.Wiem, że obiecałm przyjechać, ale miałem koszmarne problemy ze sprzętem. Jeszcze w piątek byłem u Mariana po pomoc bo miałem ochotę połamać skrzydło i rozpalić grilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Za rączkę i do baru ...na pierogi :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 na koktajl z elektrolitów z li-pola :rotfl: :devil: ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 skidan, kto juz sie zglosil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Trzeba było w drodze powrotnej od Mariana zajrzeć do mnie to może COŚ byśmy poradzili albo DOPASOWALI z mojej półki ze skrzydełkami . :mrgreen: . I oooczywiście proszę mnie już wpisać na TA LISTA STARTOWA kanał 73. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Pelikan1500 - Zgłoszenie przyjęte. :jupi: (przygotuje miejsce na twoje modele.) kto juz sie zglosil? ciebie nie mam jeszcze na liście. Masz całe 200m do stadionu, ale nie wiem czy nie będziesz musial się uczyć :devil: Co do reszty, to robi się ciekawie i nie chcę zapeszyć. Wyniku z Krakowa z pewnością nie osiągniemy (a szkoda), ale ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 uczyc sie trzeba ale poucze sie w sobote liceum to nie przelewki.. jest ciezko.. myslalem ze nas masz za pewniakow dopisz mnie tam do listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Ja też przyjadę. Proszę mnie wpisać na WWII 2,4ghz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezpl Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Ja też się pisze na te zawody! Szykujcie się bo ja ostro trenuję! Pozdrawiam i do zobaczenia :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 za tydzien znowu sobie potrenujemy mam nadzieje ze ep przyjdzie w przyszlym tygodniu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoszenia przyjęte. Może ta lista zachęci kogoś do walki w Bolesławcu:klasyfikacja PP 2010 Gorąca Zapraszamy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.