armand Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Dlatego pisałem, ze musi być "rozdzielona" stabilizacja, i czy ma własny pomiar położenia w przestrzeni czy pobiera z pomiarowej jednostki inercyjnej wykorzystywanej do lotu to jest obojętne. Oddzielna stabilizacja kamery jest dobrym wyjściem, są chyba dośc tanie rozwiazania FY 20A, poczytaj poszukaj, powinny w miarę działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Dlatego pisałem, ze musi być "rozdzielona" stabilizacja, i czy ma własny pomiar położenia w przestrzeni czy pobiera z pomiarowej jednostki inercyjnej wykorzystywanej do lotu to jest obojętne. Oddzielna stabilizacja kamery jest dobrym wyjściem, są chyba dośc tanie rozwiazania FY 20A, poczytaj poszukaj, powinny w miarę działać. Co to FY 20A Jakiś żyroskop ? EDIT: już widzę znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 co to jest za pojazd latający? ma dużo śmigieł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 co to jest za pojazd latający? ma dużo śmigiełA opcji szukaj to się nie posiada? :lol2: Jest to kopter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 szczepenie a czy jak wpiszesz w "szukaj" "dużo śmigieł" to ci wyskoczy Quadrokopter? roczek więcej a jaki wyskakany!! kefir, fajna sprawa, choć bardziej mi się podobał filmik z motorami, fajnie "goniłeś" kierowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 szczepenie a czy jak wpiszesz w "szukaj" "dużo śmigieł" to ci wyskoczy Quadrokopter? roczek więcej a jaki wyskakany!! No, a co? Nie chodziło mi konkretnie o opcję szukaj, wystarczyłoby by zobaczył inne tematy czy filmy kefira i by wiedział o co chodzi. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.