f-150 Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Jeżeli masz na myśli to co oni polecają,to spokojnie wystarcza.Cena tego zestawu 107 Euro+ VAT.W Polsce skompletował bym go taniej.Silnik Power HD 3548 za 94 zł Regulator RSC 80A 75 zł (60A nie opłaca się bo jest 10 zł tańsza),pozostaje akumulator. Teraz testuję akumulatory .Marki jeszcze nie mogę podać :wink: ,cena takiego akumulatora 4S 3300 55C to 199 zł.Suma summarum 368 zł a wiec sporo taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Dzięki za opinie i rady. Jeszcze jedno pytanie: czy w tym modelu jest miejsce na takie zasilanie - 2x 2200mAh 4S połączone równolegle ? Przy tej wielkości modelu te kilkadziesiąt gram więcej chyba nie zaszkodzi :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Zmieści się nawet 6S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Dziś nadszedł czas na oblot. powiem krótko.Lata tak jak wygląda. :mrgreen: Edit:Coś się bezpośrednio nie chce ładować na stronę http://www.youtube.com/user/rcmatsu#p/u/58/HB-UwokA86A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Zaraz zaraz. A gdzie światła? :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 W dzień są słabo widoczne więc nie włączałem.Nie używałem klap więc lądowania też się nie włączyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gego2004 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Witam. Mam pytanie do Pana Jak sprawują się popychacze zastosowane przez producenta do napędu steru kierunku i wysokości w Pańskim modelu? W internecie pojawiło się inne rozwiązania. Nie wiem czy zostawić tak jak jest czy montować serwa w statecznikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Tak widziałem,ale wygląda to koszmarnie.Ja nic nie zmieniałem,działa bez problemów.Założyłem tylko dodatkowe serwo do skrętu koła przedniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viking Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ślicznie wygląda. Moja co prawda miała już dwie katastrofy (mam nadzieję, że więcej nie będzie) ale faktycznie lata pięknie i stabilnie. Jeśli chodzi o oświetlenie, to również odrobinkę chcę się pochwalić. Zapraszam do obejrzenia: Od tamtego razu wprowadziłem kilka modyfikacji w oświetleniu, dzięki czemu światła są jeszcze bardziej widoczne. Ale to już materiał na oddzielny film. Pozdrawiam, I życzę wielu szczęśliwych startów i lądowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz406 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Bardzo podoba mi się sposób w jaki kolega Wojtek wykonał ten model. Kiedy obserwowałem jak powstawał postanowiłem skompletować podobny i stąd: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/35102-cessna-182-187m-zelazny/ Mam prośbę o udostępnienie treści, schematu rozmieszczenia i sposobu wykonania napisów eksploatacyjnych. z góry dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz406 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Pana Cessna zawitała u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.