pelikan1500 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Na prośbę Wodza przygotowałem mu zestaw FOKKERA D VII do I WW . Zestaw zawiera wszelkie potrzebne elementy do wykonania modelu . Oczywiście mam nadzieję że Wojtek pochwali się z prac przy jego budowie . Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olorin Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 No to w końcu pojawią się na niebie jakieś nowe konstrukcje Przerwana zostanie dominacja Albatrosów i Spadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Oj Karol , chcesz jakiś inny model który ci się podoba to daj znać to ci przygotuję TAKI zestaw od A do Z nawet z farbami, kółkami,pilotem, materiałem na imitacje karabinów nie ma najmniejszego problemu. :mrgreen: . Wodzu chciał TACHIKAWE KI-94 II taką jak lata w IIWW spalinie i ma, teraz chciał Fokkera D VII to mu zrobiłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olorin Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Ja doskonale wiem, że Ty jesteś zdolny wszystko zbudować :mrgreen:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Czyli jakby któryś z kolegów ZAPRAGNĄŁ posiadać NIETUZINKOWY model to serdecznie zapraszam :mrgreen: !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Zawsze przed zawodami rozgrzewa się temat nowych konstrukcji .... lista zawodników w Bolesaławcu w WWII jest imponująca a w WWI wciąż tkwią duże rezerwy :lol2: Kolejny model może przyciągnie kolejnego zawodnika, zestaw prezentuje się znakomicie. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Postaram się coś wymotać na zawody Mikołajkowe. Ledwo co się wyrobiłem na Bolesławiec, na dodatek tylko z jednym, starym modelem. A konstrukcja bardzo ciekawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 pojawią się na niebie jakieś nowe konstrukcje No własnie Karola Nieuport jest nową konstrukcja. Dziś oblatałem Nieuporta XI...,lata szybko, w miare zwrotny, tylko z racji krótkiej "mordki" model raczej ciezko jest wyważyć, udało sie jednak i mysle ze bedzie dobrze. Na surowo z kluczem 10 lata super :mrgreen: Krzysiek ekspresowo powstają u Ciebie te modele, złóż pomaluj - pogadamy - lubie dwupłatowce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Dziś oblatałem Nieuporta XI a z jakim napędem latasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 a z jakim napędem latasz ? Na takim jak wszyscy - sprawdzony, niezawodny, tani - 2408-21T (black) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMisio Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Witam, jako że nadchodzi ofensywa wiosenna nowy sprzęt jest prawie gotowy. Jeszcze tylko ostatnie pociągnięcia sprajem i do oblotu. http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=6183 http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=6184 http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=6186 Silnik to TP 1000 kv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Tak się właśnie Grzesiu zastanawiałem , który z Was Ty czy Wodzu będzie pierwszy z posklejaniem tego zestawu bo już miałem powoli się zabrać za swój ale zawsze coś i trzeba było to odkładać na potem. Bardzo ładnie się prezentuje . Stójki robiłeś z węgli czy coś innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMisio Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Cześc stójki są z węgla 5x0.5. Pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Fokker ładny, koła koniecznie to wypełnienia! PS Grzesiek, kiedy zobaczymy Cię w 1/8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMisio Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Grzesiek, kiedy zobaczymy Cię w 1/8?Na pewno w tym roku.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 A oto w końcu gotowy model w wykonaniu WODZA . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I w locie D-VII wykonany przez Grzesia . Model lata jak po sznurku nawet przy wietrze jest posłuszny i nie potrzebuje - MIXA lotek ze sterem kierunku ! Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.