pelikan1500 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Na prośbę Wodza przygotowałem mu zestaw FOKKERA D VII do I WW . Zestaw zawiera wszelkie potrzebne elementy do wykonania modelu . Oczywiście mam nadzieję że Wojtek pochwali się z prac przy jego budowie . Uploaded with ImageShack.us
Olorin Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 No to w końcu pojawią się na niebie jakieś nowe konstrukcje Przerwana zostanie dominacja Albatrosów i Spadów
pelikan1500 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Oj Karol , chcesz jakiś inny model który ci się podoba to daj znać to ci przygotuję TAKI zestaw od A do Z nawet z farbami, kółkami,pilotem, materiałem na imitacje karabinów nie ma najmniejszego problemu. :mrgreen: . Wodzu chciał TACHIKAWE KI-94 II taką jak lata w IIWW spalinie i ma, teraz chciał Fokkera D VII to mu zrobiłem .
Olorin Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ja doskonale wiem, że Ty jesteś zdolny wszystko zbudować :mrgreen:.
pelikan1500 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Czyli jakby któryś z kolegów ZAPRAGNĄŁ posiadać NIETUZINKOWY model to serdecznie zapraszam :mrgreen: !!!
mirolek Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Zawsze przed zawodami rozgrzewa się temat nowych konstrukcji .... lista zawodników w Bolesaławcu w WWII jest imponująca a w WWI wciąż tkwią duże rezerwy :lol2: Kolejny model może przyciągnie kolejnego zawodnika, zestaw prezentuje się znakomicie. ms
ECO400 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Postaram się coś wymotać na zawody Mikołajkowe. Ledwo co się wyrobiłem na Bolesławiec, na dodatek tylko z jednym, starym modelem. A konstrukcja bardzo ciekawa
Dj. Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 pojawią się na niebie jakieś nowe konstrukcje No własnie Karola Nieuport jest nową konstrukcja. Dziś oblatałem Nieuporta XI...,lata szybko, w miare zwrotny, tylko z racji krótkiej "mordki" model raczej ciezko jest wyważyć, udało sie jednak i mysle ze bedzie dobrze. Na surowo z kluczem 10 lata super :mrgreen: Krzysiek ekspresowo powstają u Ciebie te modele, złóż pomaluj - pogadamy - lubie dwupłatowce...
pacek Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Dziś oblatałem Nieuporta XI a z jakim napędem latasz ?
Dj. Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 a z jakim napędem latasz ? Na takim jak wszyscy - sprawdzony, niezawodny, tani - 2408-21T (black) :mrgreen:
GMisio Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Witam, jako że nadchodzi ofensywa wiosenna nowy sprzęt jest prawie gotowy. Jeszcze tylko ostatnie pociągnięcia sprajem i do oblotu. http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=6183 http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=6184 http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=6186 Silnik to TP 1000 kv.
pelikan1500 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Tak się właśnie Grzesiu zastanawiałem , który z Was Ty czy Wodzu będzie pierwszy z posklejaniem tego zestawu bo już miałem powoli się zabrać za swój ale zawsze coś i trzeba było to odkładać na potem. Bardzo ładnie się prezentuje . Stójki robiłeś z węgli czy coś innego ?
GMisio Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Cześc stójki są z węgla 5x0.5. Pozdrawiam Grzegorz
Janek Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Fokker ładny, koła koniecznie to wypełnienia! PS Grzesiek, kiedy zobaczymy Cię w 1/8?
GMisio Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Grzesiek, kiedy zobaczymy Cię w 1/8?Na pewno w tym roku.Pozdrawiam.
pelikan1500 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 A oto w końcu gotowy model w wykonaniu WODZA . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I w locie D-VII wykonany przez Grzesia . Model lata jak po sznurku nawet przy wietrze jest posłuszny i nie potrzebuje - MIXA lotek ze sterem kierunku ! Uploaded with ImageShack.us
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.