pelikan1500 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Panie i Panowie zapraszamy na coroczną edycję zawodów MIKOŁAJKOWYCH we Wrocławiu przy ul. Przybyły - teren przy restauracji "ORLE GNIAZDO" kierunek jak na lotnisko pasażerskie . KATEGORIE do OGARNIĘCIA to ESA - WW-I i WW-II . Dla chętnych na wcześniejszy przyjazd jest możliwość ZAKWATEROWANIA w Hotelu u Pana BISKA na terenie gdzie odbywać się będą zawody ( jak ostatnio ). Cena jaką udało się ustalić z właścicielem Wojtkowi to 150zł za pokój 2-osobowy , również na terenie w/w hotelu znajduje się restauracja . Chętni na nocleg proszeni są o kontakt z Wojtkiem tel. 601-203-423. Serdecznie zapraszamy i mamy nadzieję na DOBRĄ POGODĘ :crazy: . :rotfl: w grudniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Jakieś zapisy zawodników będą czy kto przyjedzie ten lata :wink: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Wiem że to pytanie trochę na wyrost, ale ile przewidujecie rund na wojnę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 na 99% będe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Ja też ba 99% się pojawię - no chyba ze mnie zasypie :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olorin Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Witam! Tym razem pelikan mnie uprzedził Zawody odbędą się 05.12.2010r. na terenie Restauracji Orle Gniazdo jak już wcześniej Krzysiek napisał. Oczywiście zastrzegamy sobie prawo przełożenia zawodów na tydzień do przodu ze względu na pogodę (opady). Taką ewentualną decyzję przekażemy wcześniej. Przewidziane konkurencje to WWI i WWII. Zapisy proszę kierować do mnie na adres karolwd /@/ gmail.com lub telefonicznie 668-349-897. Zapisy kończę 02.12.2010r. Formułka standardowa: Imię i Nazwisko, Konkurencja (WWI i/lub WWII), model, kanał Janek, planowane jest rozegranie co najmniej 3 rund + finały liczba ta może się zmienić głównie z dwóch powodów: ilość zawodników i pogoda. Jak będą nowe informacje nie omieszkamy poinformować. Pozdrawiam! Karol EDIT AKTUALNA LISTA ZAWODNIKÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 ilość zawodników i pogoda. poprawka - tylko pogoda z ilością zawodników >40 przetestowane - da się :mrgreen: No chyba że będziecie mieli ponad 41. To nie wiadomo. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 ja też się chyba pojawię ze swoim "pierdopędem" :mrgreen: musi być ten pierwszy raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 No i :ass: Panie Ferdynandzie... nie bedzie mnie bo siła wyższa coś se ubzdurała.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POGO Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 No i Panie Ferdynandzie... nie bedzie mnie bo siła wyższa coś se ubzdurała.. Robert jakoś to już nikogo nie dziwi jak się zawala szkółkę to tak jest ale spoko ja pomacha ci na fotkach Zgłaszam gotowość bojową 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Sero wiedziałem ze mogę na Ciebie liczyć... no rożnie bywa w życiu.. ale w przyszłym roku kalendarzowym bd na większości zawodów.. a kwiecień już mam przyszykowany na OZM czyli ogólnopolski zlot mustanga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Karol! przyjade pod warunkiem zę IWS rozgrywamy po 10szt naraz hehehe do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 a kwiecien juz mam przyszykowany na OZM czyli ogolnopolski zlot mustanga Kolego, chyba pomyliłeś forum. Chyba, że masz na myśli tego Mustanga Nie zwalaj winy na siłę wyższą. Cieńki jesteś i wymiękasz. :ble: Ale zawsze możesz przyjechać na zawody i pokazać wszystkim, że się myliłem. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 no niby tak.. ale najpierw szkoła potem latanie.. ( kto to w ogóle wymyślił co? ) :crazy: :crazy: :twisted: :mrgreen: skidan chodziło mi o Fordzika i shelby ale to taki oftop był.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Szkołę bracie olewasz widać. Szczególnie język polski :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 no nie zupełnie ale .. już poprawiam w imię nauki i latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 mam nadzieję że innych rzeczy uczysz się dokładniej a np widelec który zaprojektujesz w dorosłym życiu nie złamie się w kontakcie z frytką... no chyba że pójdziesz w politykę... hehehe na razie w wieku 17 lat można pisać "tak mi wygodniej" zamiast "sory - już poprawiam ;)" ufam że kiedys jednak dorośniesz i wyjdziesz na ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Może jak zostanie "Młodym Wilkiem" to przestanie pisać na niemieckiej klawiaturze. :devil: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 skidan, a nie jestem młodym wilkiem ?marek rokowski, już poprawiam wszyscy się czepiają tych ocen.. a szczególnie rodzice.. ja osobiście uważam ze 3 i 4 to dobre oceny w najlepszym liceum w mieście.. czasem jakaś 5 tez wpadnie czy 2 tez.. no ale cóż .. trza kuć KONIEC offtopa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 chyba jednak będa z Ciebie ludzie hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.