SiSon Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 I dlaczemu ja czytam o tych zawodach po fakcie? : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Bo nie przeglądasz forum Było miło, temperatura 0*, można się było ugrzać od ogniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Było fajnie... ale troche zmarzłem Dzięki za udane zawody! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Jedno z ciekawszych zdjęć jakie udało mi się wczoraj ustrzelić(: Zawody fantastyczne chociaż piszę to jako widz. I jeszcze jedno nie mam już możliwości wklejenia innych zdjęć z racji limitów na fotosiku, jeśli ktoś chce to mogę wysłać jakieś miniaturki na maila a póżniej po wybraniu nazwy plików prześlę w całości fotki pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Bo nie przeglądasz forum Było miło, temperatura 0*, można się było ugrzać od ogniska Wniosek nietrafny. Dogłębnie nie przeglądam forum- to fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Impreza pierwsza klasa. Dzięki wszystkim za wspaniałą zabawę na ziemi i rywalizację w powietrzu. Również dziękuję sponsorom : cyber-fly.pl , modele.sklep.pl , aircombat modele rc oraz VIP-Europa , który oprócz nagród przywiózł nas (ekipę z Bolesławca) na zawody. Dziękujemy Z zawodów na zawody rośniemy w siłę, ciągle pojawiają się nowe nazwiska. Oby tak dalej. :jupi: Wyniki Pucharu Polski w osobnym temacie. TUTAJ i TUTAJ P.S. Mam przygotowane dyplomy z Pucharu Polski dla wszystkich zawodników, ale nie do wszystkich mam maile. podeślijcie mi info na pw. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezpl Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Daan pięknie uchwyciłeś moje KI Jeszcze chciałbym podziękować organizatorom za super zawody, a także VIP-Europa dzięki którym mogłem się na nich pojawić z kolegami pilotami z Bolesławca. Pozdrawiam i już szykuję sie na kolejne :twisted: Złączyłem posty - meteor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 No i moje Ki też się załapało (to z prawej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezpl Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 A moje to z lewej :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 A teraz pare fotek tego czego nikt nie chce, ale na co wiekszość czeka... Nie powalają jakością - to jest dno, ale warunki też tyły ekstremalne :oops: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Mak toś jeszcze jakieś ciekawe zdjęcia :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 tak: http://cid-0254449ad21b1fb7.photos.live.com/browse.aspx/2010%20-%2018%20%5E55%20XII%20-%20zawody%20miko%c5%82ajkowe%20ESA%5E6 zdjęcia od Krystian_RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Mak toś jeszcze jakieś zdjęcia http://picasaweb.google.com/Djarek62/MikoAjkoweZawodyESA5122010Wroclaw# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Na zdjęciach 44,45 i 46 widać szybką akcję mojego Ki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Jarku, właśnie na Ciebie czekałem. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Super fotki .Czekamy na filmy. Pozostała do załatwienia jeszcze jedna sprawa.Na zakończeniu zawodów był rozlosowany wśród wszystkich zawodników zestaw modelu ESA Hawker Hurricane ufundowany przez Krzyśka Kiermackiego właściciela firmy Aircombat-Modele EPP.Szczęśliwym posiadaczem został kolega Adrian Frydmański,który był nieobecny na zakończeniu.Nagroda do odebrania.Proszę o kontakt na P.W. lub e-maila. Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 ale jaja :!: :shock: super :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 P.S. Mam przygotowane dyplomy z Pucharu Polski dla wszystkich zawodników, ale nie do wszystkich mam maile. podeślijcie mi info na pw. Dzięki _________________ Przypominam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olorin Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Cześć! Spóźnione wyniki z zawodów można zobaczyć TUTAJ - WYNIKI Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.