MGJ Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 z rana z Arturem doszliśmy do wniosku, iż skoro i tak nie ma żadnego odzewu na forum to znaczy... że nikt nie był dzisiejszym dniem zainteresowanyMy z Mateuszem mogliśmy dopiero po 14.00 dlatego się nie odzywałem. Ale nie ma czego żałować, pogoda na oblatywanie była "średnia". Wiało z różnych stron i to z silnymi porywami - nawet przelatujące Sroki miały problemy :mrgreen: Jedynie Mateusz i jego Beta dawli sobie rady. Choć czasami i jego modelem można było zawisnąć na wietrze w miejscu. Szybkiego powrotu do zdrowia :!: Do zobaczenia na Węzłowcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbipok Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Dziękuje MGJ W dni robocze praktycznie zawsze przejeżdżam ulicą siemianowicką do pracy, tylko nie byłem pewien czy od tej strony mozna tam dojechać. a przy okazji link: http://rcclub.eu/viewtopic.php?f=38&t=920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 W dni robocze praktycznie zawsze przejeżdżam ulicą siemianowicką do pracy, tylko nie byłem pewien czy od tej strony mozna tam dojechać.W takim wypadku moja mapka jest całkowicie zbyteczna :mrgreen: Zaraz ją wywalam z galerii. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Panowie, pojawi się ktoś z rana jutro ? ja gotowy do lotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krih Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 bede z kumplem moze jeszcze ktos chetny na polatanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 No to jest nas 4'rech jak na razie, Szkoda, że rano Grzegorz nie może... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 No to jest nas 4'rech jak na razie, Szkoda, że rano Grzegorz nie może...Ja dopiero po 14.00 jak oczywiście nie będzie trzeba na lotnisko popłynąć kajakiem :roll: . Rano mam ważniejsze sprawy. Pozdrawiam wszystkich - Grzegorz.PS. Mateusz - dej pozor na regulator :!: co byś go niy... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Pamiętajcie by zostawić auta na asfalcie.Jest grząsko i rozjeżdzimy łąkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krih Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Dodaję fotki z ostatnich naszych lotów http://picasaweb.google.com/krih.rc/ChorzowAutodrom# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ładne foty Krzysztofie! Po południu mieliśmy trochę lepszą pogodę z kawałkami błękitnego nieba :shock: : Jano napisał: Pamiętajcie by zostawić auta na asfalcie.Jest grząsko i rozjeżdzimy łąkę. Jano - wszyscy grzecznie zostawiali auta na "rondzie" asfaltowym nikt nie ryzykował :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Szkoda, ze tak mało mialem czasu. Ale następnym razem będę już z goglami na nosie, nie będe Jackowi Fatsharków zabierał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Marcin, kurcze na początku Cię nie poznałem ,że to Ty A quada to masz pięknego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krih Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 moze jutro (22 stycznia) jakies latanie o 13:00 ? ma byc spokojnie jesli chodzi o wiatr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Już Wam zazdroszczę Krzysztofie. Niestety obiecałem moim dzieciom, że dziś pojedziemy do Parku Wodnego do Krakowa. Dobrych lotów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krih Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 pogoda dziś dopisała, krótki film z pokładu mojego Radiana, w tle dwa razy przewinęło się skrzydełko Mateusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krih Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 może jutro (niedziela) coś polatamy? ma być fajna pogoda.. jedynie nie wiem jak z wiatrem będzie... Jest ktoś chętny na wspólne loty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Mam pytanie do zacnych użytkowników "przestrzeni powietrznej" nad Węzłowcem . Czy ktoś wie jak wygląda sytucja prawna naszego "bycia" na tym terenie? Czy ktoś na rok 2011 zawarł jakąś umowę? Komu trzeba wpłacić jakąś kasę? Niestety w ostatnią niedzielę mieliśmy z Mateuszem trochę taką nieprzyjemną rozmowę z :? osobą odpowiedzialną za wyścigi samochodowe na tym terenie. Osoba ta zwracała się do nas w sposób dość pretensjonalny i niezbyt grzeczny, a my niestety nie mieliśmy odpowiedniej wiedzy na temat naszej możliwości przebywania na tym terenie :| ! Czy ktoś ma taką wiedzę i jak faktycznie wygląda sprawa możliwości używania tego terenu przez nas??? EDIT: Pytanienieaktualne. Sprawa wyjaśniona - już wiem na czym "stoimy" ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dylus Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Witajcie, czy mógłbym się zjawić na Waszych najbliższych lotach? W roli obserwatora (jeszcze). Pozdrawiam, Dominik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Cześć Dominiku ,pewnie że możesz, latamy w soboty/niedziele w godzinach 14-15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Noooo. Mateusz czasami nawet latamy już o 8.00 :crazy: rano :shock: jak w przedostatnią niedzielę. :jupi: Wszystko zależy od chęci :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi