marek rokowski Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 "Prawdziwy modelarz nigdy nie czyta instrukcji! -prawdziwy modelarz zawsze skleja to samo dwa razy" hehehe ale w przyszłym roku będzie lepeij - czego życzę wszystkim fpv-owcom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Czy ktoś może mi powiedzieć co należy zrobić aby podczas dodawania gazu nie zadzierał mi tak do góry SC mam na 7cm Czy może skłon silnika powinien być mniejszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Masz silnik pchający, więc musisz dać większy wykłon, mówiąc w ludzkich słowach "tyłem bardziej do góry" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Masz silnik pchający, więc musisz dać większy wykłon, mówiąc w ludzkich słowach "tyłem bardziej do góry" Tak jak to się ma w EasyStar tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Prawdopodobnie teraz masz silnik lekko podniesiony do góry. Zobacz mnie jak się zachowuje twój model podczas szybowania. 8) Mój ciągle leci na dziob Ps: Też masz wrażenie, że model jest piekielnie wolny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Tak jak to się ma w EasyStar tak ? identycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Faktycznie trochę leci na dziób ale nie miałem okazji jeszcze polatać w małym wietrze albo w ogóle bez niego jedno jest pewna silnik muszę podłożyć od dołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 A ile waży Twój Ursus? Mój prawie 2kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 1470g bez baterii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 to z 2 bateriami pewnie będzie tez ok 2kg ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Wystarczy jak wsadze pakiet 4s 5000 ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.