miksell Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2010 Niestety to miejsce odpada z uwagi na fakt iż jest ono wykonane s kostki z EPP pełnej w środku ;-) Z tyłu teoretycznie by się wepchał, ale jest tam utrudniony dostęp :/
Jedrula Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 No to trza metoda rosyjskiego uczonego Macajewa, na pewno znajdzie się dobre miejsce. :wink: Patrzyłem na zdjęcia z budowy twojego modelu rozumiem że gps ma być pionowo (grubością do góry) jeśli tak to źle gps żeby dobrze odbierał musi patrzeć anteną (stroną bez naklejki) w niebo.
miksell Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2010 Patrzyłem na zdjęcia z budowy twojego modelu rozumiem że gps ma być pionowo (grubością do góry) jeśli tak to źle gps żeby dobrze odbierał musi patrzeć anteną (stroną bez naklejki) w niebo Mój GPS jest na USB cały OSD jest na płytce elektronicznej z linuxem. System działa bardzo dobrze. GPS nie ma żadnych problemów z odbiorem. ;-)
Jedrula Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Można wiedzieć jakie to osd, jakis link do firmy która to robi. :shock:
miksell Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2010 To nie jest OSD tylko płytka elektroniczna oparta na linuxie. Taki mały komputer z 4 wejściami USB. Można podpiąć wszystko co ma USB. ;-) By to wszystko działało trzeba napisać oprogramowanie. :mrgreen: Możliwości na pewno są większe jak zwykłego OSD. :roll: Na razie czekam na płytkę, jak przyjdzie to zrobię pokaz na forum :-)
Irek M Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Można wiedzieć jakie to osd, jakis link do firmy która to robi. Ową płytkę OSD oraz GPS do niej oraz czujnik prądu znajdziesz w reklamie Helipad.pl z reklamy na samej górze strony.
miksell Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 hehehe, moja płytka jest z zupełnie innej branży ;-) Przyjdzie z USA to się pochwalę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.