Skocz do zawartości

Opinie o silnikach

mazur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opinia jest zalezna od celu i modelu, w którym chcesz silnik zastosować. Nieporozumieniem jest porównanie 1 i 2, jak zauważyłeś łączy je tylko ..cena. Czego mozna oczekiwać od silnika 50cm w cenie 26cm? Porównanie 1 i 3 już ma sens. DLA są znacznie mocniejsze od Turnigy, które są raczej słabej mocy. Myślę, że każdy kto tu zaglądnie to poradzi zakup DLA.

Opublikowano

Opinia jest zalezna od celu i modelu, w którym chcesz silnik zastosować.

Tak to jest jak się pisze w nie swoim imieniu. Już poprawiam. Silnik ma być wstawiony do akrobata o rozpiętości ok. 1,80 m. Akrobacje nie będą zbyt ekstremalne. Raczej nauka i jak to bywa w polskich warunkach kolega szuka silnika niezawodnego i możliwie taniego.
Opublikowano

Tak, DLE to silnik z bardzo dobrymi opiniami :idea: widziałem co wyprawiał z modelem podobnej wielkości. W moim 2płacie o rozp 188cm DLE 30 zastąpił wczesniejszy 26cm. Mam nadzię - potwierdzoną przez innych użytkowników, że będzie mi slużył z wzajemnością :rotfl:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.