leito1610 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam kolegów.Czy ktoś się orientuje czy złącza prądowe xt-60 i JST mogą być dostępne w zwykłym sklepie elektronicznym?Mam już dość kupowania każdego drobiazgu na allegro ,nawet użytkownicy z mojego miasta którzy oferują na sprzedaż to co mnie interesuje ,nie chcą się umawiać na odbiór osobisty (gdybym kupił coś za 200 zł na pewno by się dało) ,to wstyd ale w mieście (jakie to miasto to wioska) gdzie mieszkam niema sklepu modelarskiego ,jeden zlikwidowany a drugi to punkt STS z kącikiem modelarskim, tam można kupić co najwyżej jakąś deseczkę balsową jak się poszczęści . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Niestety nie można kupić takich złącz prądowych w sklepach elektronicznych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9932 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Widzę kolega z mojego miasta :mrgreen: Również szukałem, niestety bez powodzenia nawet w tym sklepie elektrycznym koło I LO. Z Polskich sklepów modelarskich to pamiętam że były te złącza w emodel.pl i stamtąd też zamawiałem. W kopercie z bąbelkami wysłali. Jeżeli będziesz zamawiał to daj znać, też bym kupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leito1610 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Na allegro są ,ale wkurza mnie że po byle co ,każdą rzecz trzeba kupować przez neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9932 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 No tak w Białymstoku mamy.. Niby modelarski malutki sklepik jest, ale tam z materiałami to i tak bardzo cienko.. Niby balsa i kijki sosnowe są, ale ceny prawie dwa razy większe niż w internecie. leito1610, będziesz je zamawiał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leito1610 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ta byłem tam dziś , kupiłem balsę .... dziewczyna sprzedaje zero pojęcia ,byłem też naprzeciwko ratusza na lipowej ale ten sklep zlikwidowany ,no będę zmuszony brać chyba na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9932 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ten naprzeciwko ratusza zbankrutował podobno. Dobra, wszedłem na allegro, wpisałem xt 60 i ze złączy wyskoczyły 2 aukcje. Obie tego samego użytkownika. W jeden cena jednego złącza wynosi 7 zł w drugiej 4 zł. O co chodzi? Mam nadzieję że mogę się pod wysyłkę podłączyć :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Słabo szukałeś. Jest więcej: http://allegro.pl/listing.php/search?string=XT60&category=8760 pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Ostrzeżenie! A to znalazłem na jednym z heli forów... http://www.heli-team.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1209&Itemid=93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leito1610 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Słabo szukałeś. Jest więcej: http://allegro.pl/listing.php/search?string=XT60&category=8760 pozdr. Moje pytanie dotyczy dostępności takich złączy w moim mieście to że są na allegro to ja wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 W dobrych sklepach elektronicznych można kupić te złącza dla wyjaśnienia - dobry nie zawsze znaczy najtańszy i z superstroną w necie .... szukajcie a znajdziecie to też było trollowanie jeśli wojtas liczy punkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.