Skocz do zawartości

Aparatura

EliteKubson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Optic 6 ale w wersji sport. - zaliczone

Mc-60 -zaliczone

mc-10-zaliczone

turnigy- zaliczone

hk 6 - nikomu nie polecam traci pamięć często np ustawie komputerem 100% a jest po 3 lotach 10%, bo bawiłem się taką więc wiem:)

Proszę o dalsze Propozycję

Opublikowano

MX-12... :wink:

Albo dołóż jeszcze trochę i kup MX-16S, a nie będziesz chciał innej. :P

Ktoś w Giełdzie ostatnio wystawiał MX-16S za 500zł. Może jeszcze aktualne.

Wiem, że 35MHz nie jest ostatnio "cool", ale z syntezą niczym się prawie nie różni w obsłudze od 2,4GHz.

A na pokładzie masz wszystko co potrzebujesz i jeszcze trochę tego czego pewnie nigdy nie użyjesz. Pod względem oprogramowania nie ma się czego wstydzić.

A jak zatęsknisz za nowoczesnością, to wsadzisz drugi moduł nadawczy i będziesz miał radyjko dwusystemowe.

Tekst sponsorowany przez rodzinę nadajnika MX-16S. Autor nie ponosi winy, za skierowanie poszukującego na jedyne słuszne rozwiązanie problemu.

Opublikowano

Jak pisal madrian, polecam Mx16s. Mam te radio kilka miesiecy, zakupione od kolegi z forum, jak na moje zabawki to w zupełności mi wystarcza. Przez następne długie lata nie planuje tego wymieniać. Polecam takze Flasha 5. Używałem tego radia przez prawie 4 lata. Komputer łatwy do opanowania a nadajnik przyjazny pilotowi :) teraz moja dziewczyna na nim lata :P

Opublikowano

A jak bez SPORT to 2.4 ghz? Poczytaj troche. Sport to troche inna wersja tego radia. Mowia ze Optic 6 jest lepsze niz Optic 6 sport. A w jakiej częstotliwości bedziesz mial radio to juz zalezy od ciebie.

Opublikowano

Wersja Sport ma 35 mhz i pamięci na 10 modeli. A Wersja 2,4 ma pamięci na 8 modeli Sport jest tylko tym gorsza że jest 35mhz. A co jest lepsze mc-10 czy hk ta 8 ch. Mi bardziej się podoba ta mc 10 no i pulpit :D

Opublikowano

Wersja Sport ma 35 mhz i pamięci na 10 modeli. A Wersja 2,4 ma pamięci na 8 modeli Sport jest tylko tym gorsza że jest 35mhz. A co jest lepsze mc-10 czy hk ta 8 ch. Mi bardziej się podoba ta mc 10 no i pulpit :D

Zwykły Optic ma na bokach suwaki, jako trymer 5CH i jako 6CH, a w Sporcie ich nie ma

Opublikowano

Zaliczona do dalszych wyborów miss :D Ale jednak wole mc-10 ponieważ z pakietem z pulpitem itp. Ale mam mieszane uczucia bo t9 ma 9 kanałów mc-10 ma 8, t9 ma 2,4ghz a mc-10 ma 35mhz. Ale w mc-10 jest możliwość obracania serw o 180 stopni a t9 nigdzie nie widziałem i t9 muszę dorobić jakieś gniazdo żeby pobawić się systemem, ale na allegro widziałem z wejściem ps2, Mc-10 jest starsza j z tego co wiem już nie produkowana. Optic odpada - zadrogi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.