brachup Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam W końcu się zmobilizowałem na samodzielną budowę modelu rc od podstaw. Z pośród wszystkich dostępnych mi planów, wybrałem sobie EDGE 540. W poście chciałbym podziękować za udostępnienie planów oraz za konsultacje koledze Jackowi. Wycięte plany modelu Zdjęcie 1 Wycinka elementów z izofloru według szablonu. Zdjęcie 2 Oklejenie. Pierwotnie miejsca o kolorze żółtym były oklejone taśmą dwustronną hehe. Nie wiem jak mogłem się nie zorientować. Chyba tym sposobem popełniłem największą gafę na forum. Poniżej zdjęci elementów oklejonych normalną taśmą. Zdjęcie 3 Tutaj wszystko posklejane do kupy – stan surowy. Wystarczy wrzucić elektronikę i w powietrze. Na natarcie oraz na środek skrzydeł dałem wzmocnienia węglowe. Jak już wcześniej wspominałem jest to mój pierwszy model wykonany „od deseczki”, więc uwagi mile widziane. Zdjęcie 4 Zdjęcie 5 Zdjęcie 6 Zdjęcie 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Brak zdjęć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Jak możesz tak katować małżonkę/dziewczynę/kochankę* Może na drugi raz to ona niech robi fotki, a ty prezentuj model, nie będzie się musiała chować za kadrem :mrgreen: * - niepotrzebne skreślić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachup Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Brak zdjęć? Już dałem jako linki, ponieważ nie wyświetla mi ich jak klikam IMG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachup Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Jak możesz tak katować małżonkę/dziewczynę/kochankę* Może na drugi raz to ona niech robi fotki, a ty prezentuj model, nie będzie się musiała chować za kadrem :mrgreen: * - niepotrzebne skreślić Dziewczyna pomagała w wycinaniu modelu i oklejaniu W zasadzie ja byłem kierownikiem produkcji hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Nie że coś, ale ta Extra wygląda jak Edge. Ale ja się nie znam, ja robię tylko Yaki. BTW. skoro Twoja dziewczyna robi z Tobą modele, to gratuluję. Moją zabrałem na lotnisko, stwierdziła że to jest naprawdę fajne!... przez pierwsze pół godziny. Potem robi sie nudne. Ale ostatnio wytrwała na hali dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachup Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Nie że coś, ale ta Extra wygląda jak Edge. Ale ja się nie znam, ja robię tylko Yaki. BTW. skoro Twoja dziewczyna robi z Tobą modele, to gratuluję. Moją zabrałem na lotnisko, stwierdziła że to jest naprawdę fajne!... przez pierwsze pół godziny. Potem robi sie nudne. Ale ostatnio wytrwała na hali dłużej Racja... To jest EDGE 540. Kolejna gafa Jednak znasz się dosyć dobrze Moja dziewczyna nie ma większego wyboru chociaż czasami też ją to nudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Co do zdjęć, może dziewczyna rozważy kamuflaż pewnej pani sprzedającej futro: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 A jaka szerokość depronu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachup Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 A jaka szerokość depronu??? 5mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachup Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Co do zdjęć, może dziewczyna rozważy kamuflaż pewnej pani sprzedającej futro: Obrazek A co zle wyglada ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 ale wszystko??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Moja dziewczyna ma juz za soba 1godzine lotu Kileren moja duma mozesz przesłać plany tego Edzia? Tasma16@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachup Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 ale wszystko??? Wszystko. Izoflor jest oklejany taśmą do klejenia paczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachup Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Moja dziewczyna ma juz za soba 1godzine lotu Kileren moja duma mozesz przesłać plany tego Edzia? Tasma16@wp.pl Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.