Gość horn3t Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 W RC przegląd modelarski 09/2011 zobaczyłem relację z Wilczych Lasek, jest rewelacyjna. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 W RC przegląd modelarski 09/2011 zobaczyłem relację z Wilczych Lasek, jest rewelacyjna. :wink: Witam I zawierająca trochę błędnych informacji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Witam I zawierająca trochę błędnych informacji . ...myślałem, że tylko mnie się wydaje, że są babole :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 a jakie to info ? moze niech ktos da skan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Witam Hmmmm.... np. nie startowałem w zawodach na celność lądowania a wygrałem :shock: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 No to gratuluję ! 8) :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 No wstydził byś się nie pamiętać wygranej :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Qrna... pomroczność jasna cy cuś... :shock: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 No nic w najlepszym New Taimsie się zdarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Artykuł się ukazał, zdjęcia OK, ale ten tekst to troszkę się rozmija z prawdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Andrzej, a może ty brałeś udział w konkursie ,,korespondencyjnie,, i twoja praca była najlepsza 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Dyskusja w temacie trwa wiec wrzucam takie o coś: http://zp.pl/galeria_X-Ogolnopolski-Piknik-Modelarski---Wilcze-Laski-2011_25 Trochę po czasie, ale kto by tam się na szczegółach skupiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Fajne te fotki I moj P-51 całkiem nieźle wyszedł na zdjęciach PZDR! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 W numerze 12/2011 ,,Modelarza,, ukazał się artykuł wraz ze zdjęciami poświęcony X piknikowi modelarskiemu w Wilczych Laskach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 artykuł wraz ze zdjęciamiA na jednym z nich, z pucharem w ręce mój sąsiad z modelem RWD 5 bis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 mozna tego "modelarza" gdzies jeszcze zobaczyc? w kioskach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Kupisz go spokojnie w kioskach, czy empiku. Nie cieszy się zbyt dużą popularnością, ale temu się nie dziwię, bo redagowany jest jak dwadzieścia, czy więcej lat temu. RC Przegląd Modelarski jest o wiele lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 W jakim terminie można się spodziewać tegorocznego zlotu w Wilczych Laskach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Termin był całkiem niezły. Przydało by sie jakieś info bo czas pomyśleć o zaplanowaniu urlopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 ....ooooo właśnie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.