spad Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Uuu, szkoda skrzydlaków :| Elektronika przetrwała? Na filmiku, tam gdzie jest 14:29 fajnie widać odbicie modeli w lustrze wody :wink: P.S. Jakiej kamerki używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 elektronika przeżyła a kamera to GOPRO HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 to ja dodam ujęcie z innej pozycji ten sam crash w 3:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Witam,film jak zwykle fajny,ale za ostatnie ujęcie to Wam się Oscar należy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Nooo piękny crash mnie dzisiaj tez dopadła woda, w postaci śniegu... Ps. Marcin zamiast pisać ,polatałbys z nami :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Tak z ciekawości, co chciała od was władza nasza kochana, ludowa? :wink: Widać odjeżdżający radiowóz na filmie... Popatrzeć, czy sąsiedzi donieśli o treningu talibów? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reptyl Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Tak z ciekawości, co chciała od was władza nasza kochana, ludowa? :wink: Widać odjeżdżający radiowóz na filmie... Popatrzeć, czy sąsiedzi donieśli o treningu talibów? :twisted: Władza ludowa z nami sympatyzuje i wpada jak robi przerwę w dyscyplinowaniu kierowców i nie tylko (moje Tzagi miało wynik 68Kmh w terenie zabudowanym ale skończyło się na pouczeniu ). Dodatkowo zniechęcają "Quadowców" i "Cyklistów" do rycia lotniska. Pozdrawiam, Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmz Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 uułłaa. pałacowa zalana. lotnicy widze pomimo pogody nie odpuszczają. w łikęd nieżle wiało. miałem ochote podskoczyć na lotnisko, ale ta aura... wie ktos od kiedy ma sie pogoda poprawic (ocieplić)? bym wypasał szybola, ale w tą pogode nawet psa bym nie wygonił ;] a crash fajny. kamerka była w obudowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 uułłaa. pałacowa zalana. lotnicy widze pomimo pogody nie odpuszczają. w łikęd nieżle wiało. miałem ochote podskoczyć na lotnisko, ale ta aura... wie ktos od kiedy ma sie pogoda poprawic (ocieplić)? bym wypasał szybola, ale w tą pogode nawet psa bym nie wygonił ;] a crash fajny. kamerka była w obudowie? Co masz do aury? Dziś była całkiem, całkiem. Dwie godzinki temu oblatałem Betę z zamontowanym dodatkowo osprzętem FPV. :wink: Szykuje się mi świetna platforma. Muszę tylko dostosować nowego lapka do odbioru TV z modelu. Na Bielanach było dziś cudnie na latanie. :mrgreen: W ostatnich dniach też było ładnie. Tylko w weekend troszkę wiało. Ale jest na plusie, niebo czyściutkie, słoneczko grzeje. Powietrze gęste jak syropik i ładnie modele podtrzymuje. Nic tylko latać. :jupi: Waść po prostu jesteś reakcyjnym elementem, namawiającym masy latające do wrednego bumelanctwa. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmz Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Waść po prostu jesteś reakcyjnym elementem, namawiającym masy latające do wrednego bumelanctwa. hahaha dobre. ale nie. ja widzisz Pan, siedze do 16 w pracy jako przodownik pracy, nie to co inne bumelanty pałętające się po polach z samolotami :D:D w tygodniu oglądam wasze wyczyny na vimeo bo jak wychodze z kołchozu to juz jest ciemno. zostaje tylko łikęd. ale w tym tygodniu jade polatac na duże lotnisko to moze sobie odbije ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol27 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 kocham ten film. Najlepsze jest to odbicie modeli w kałuży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meran110 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Czy to nie jest sprawka pana, który ma szelki na sobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.