alkraj Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Uuu, szkoda skrzydlaków :| Elektronika przetrwała? Na filmiku, tam gdzie jest 14:29 fajnie widać odbicie modeli w lustrze wody :wink: P.S. Jakiej kamerki używasz?
spad Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2011 elektronika przeżyła a kamera to GOPRO HD
razor Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 to ja dodam ujęcie z innej pozycji ten sam crash w 3:30
marcin_cbr Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Witam,film jak zwykle fajny,ale za ostatnie ujęcie to Wam się Oscar należy !
Cimek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Nooo piękny crash mnie dzisiaj tez dopadła woda, w postaci śniegu... Ps. Marcin zamiast pisać ,polatałbys z nami :>
madrian Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Tak z ciekawości, co chciała od was władza nasza kochana, ludowa? :wink: Widać odjeżdżający radiowóz na filmie... Popatrzeć, czy sąsiedzi donieśli o treningu talibów? :twisted:
Reptyl Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Tak z ciekawości, co chciała od was władza nasza kochana, ludowa? :wink: Widać odjeżdżający radiowóz na filmie... Popatrzeć, czy sąsiedzi donieśli o treningu talibów? :twisted: Władza ludowa z nami sympatyzuje i wpada jak robi przerwę w dyscyplinowaniu kierowców i nie tylko (moje Tzagi miało wynik 68Kmh w terenie zabudowanym ale skończyło się na pouczeniu ). Dodatkowo zniechęcają "Quadowców" i "Cyklistów" do rycia lotniska. Pozdrawiam, Michał
dmz Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 uułłaa. pałacowa zalana. lotnicy widze pomimo pogody nie odpuszczają. w łikęd nieżle wiało. miałem ochote podskoczyć na lotnisko, ale ta aura... wie ktos od kiedy ma sie pogoda poprawic (ocieplić)? bym wypasał szybola, ale w tą pogode nawet psa bym nie wygonił ;] a crash fajny. kamerka była w obudowie?
madrian Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 uułłaa. pałacowa zalana. lotnicy widze pomimo pogody nie odpuszczają. w łikęd nieżle wiało. miałem ochote podskoczyć na lotnisko, ale ta aura... wie ktos od kiedy ma sie pogoda poprawic (ocieplić)? bym wypasał szybola, ale w tą pogode nawet psa bym nie wygonił ;] a crash fajny. kamerka była w obudowie? Co masz do aury? Dziś była całkiem, całkiem. Dwie godzinki temu oblatałem Betę z zamontowanym dodatkowo osprzętem FPV. :wink: Szykuje się mi świetna platforma. Muszę tylko dostosować nowego lapka do odbioru TV z modelu. Na Bielanach było dziś cudnie na latanie. :mrgreen: W ostatnich dniach też było ładnie. Tylko w weekend troszkę wiało. Ale jest na plusie, niebo czyściutkie, słoneczko grzeje. Powietrze gęste jak syropik i ładnie modele podtrzymuje. Nic tylko latać. :jupi: Waść po prostu jesteś reakcyjnym elementem, namawiającym masy latające do wrednego bumelanctwa. :twisted:
dmz Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Waść po prostu jesteś reakcyjnym elementem, namawiającym masy latające do wrednego bumelanctwa. hahaha dobre. ale nie. ja widzisz Pan, siedze do 16 w pracy jako przodownik pracy, nie to co inne bumelanty pałętające się po polach z samolotami :D:D w tygodniu oglądam wasze wyczyny na vimeo bo jak wychodze z kołchozu to juz jest ciemno. zostaje tylko łikęd. ale w tym tygodniu jade polatac na duże lotnisko to moze sobie odbije ;]
Karol27 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 kocham ten film. Najlepsze jest to odbicie modeli w kałuży
meran110 Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Czy to nie jest sprawka pana, który ma szelki na sobie?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.