spad Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkraj Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Uuu, szkoda skrzydlaków :| Elektronika przetrwała? Na filmiku, tam gdzie jest 14:29 fajnie widać odbicie modeli w lustrze wody :wink: P.S. Jakiej kamerki używasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spad Posted January 30, 2011 Author Share Posted January 30, 2011 elektronika przeżyła a kamera to GOPRO HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 to ja dodam ujęcie z innej pozycji ten sam crash w 3:30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin_cbr Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Witam,film jak zwykle fajny,ale za ostatnie ujęcie to Wam się Oscar należy ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cimek Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Nooo piękny crash mnie dzisiaj tez dopadła woda, w postaci śniegu... Ps. Marcin zamiast pisać ,polatałbys z nami :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Tak z ciekawości, co chciała od was władza nasza kochana, ludowa? :wink: Widać odjeżdżający radiowóz na filmie... Popatrzeć, czy sąsiedzi donieśli o treningu talibów? :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptyl Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Tak z ciekawości, co chciała od was władza nasza kochana, ludowa? :wink: Widać odjeżdżający radiowóz na filmie... Popatrzeć, czy sąsiedzi donieśli o treningu talibów? :twisted: Władza ludowa z nami sympatyzuje i wpada jak robi przerwę w dyscyplinowaniu kierowców i nie tylko (moje Tzagi miało wynik 68Kmh w terenie zabudowanym ale skończyło się na pouczeniu ). Dodatkowo zniechęcają "Quadowców" i "Cyklistów" do rycia lotniska. Pozdrawiam, Michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmz Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 uułłaa. pałacowa zalana. lotnicy widze pomimo pogody nie odpuszczają. w łikęd nieżle wiało. miałem ochote podskoczyć na lotnisko, ale ta aura... wie ktos od kiedy ma sie pogoda poprawic (ocieplić)? bym wypasał szybola, ale w tą pogode nawet psa bym nie wygonił ;] a crash fajny. kamerka była w obudowie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 uułłaa. pałacowa zalana. lotnicy widze pomimo pogody nie odpuszczają. w łikęd nieżle wiało. miałem ochote podskoczyć na lotnisko, ale ta aura... wie ktos od kiedy ma sie pogoda poprawic (ocieplić)? bym wypasał szybola, ale w tą pogode nawet psa bym nie wygonił ;] a crash fajny. kamerka była w obudowie? Co masz do aury? Dziś była całkiem, całkiem. Dwie godzinki temu oblatałem Betę z zamontowanym dodatkowo osprzętem FPV. :wink: Szykuje się mi świetna platforma. Muszę tylko dostosować nowego lapka do odbioru TV z modelu. Na Bielanach było dziś cudnie na latanie. :mrgreen: W ostatnich dniach też było ładnie. Tylko w weekend troszkę wiało. Ale jest na plusie, niebo czyściutkie, słoneczko grzeje. Powietrze gęste jak syropik i ładnie modele podtrzymuje. Nic tylko latać. :jupi: Waść po prostu jesteś reakcyjnym elementem, namawiającym masy latające do wrednego bumelanctwa. :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmz Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Waść po prostu jesteś reakcyjnym elementem, namawiającym masy latające do wrednego bumelanctwa. hahaha dobre. ale nie. ja widzisz Pan, siedze do 16 w pracy jako przodownik pracy, nie to co inne bumelanty pałętające się po polach z samolotami :D:D w tygodniu oglądam wasze wyczyny na vimeo bo jak wychodze z kołchozu to juz jest ciemno. zostaje tylko łikęd. ale w tym tygodniu jade polatac na duże lotnisko to moze sobie odbije ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol27 Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 kocham ten film. Najlepsze jest to odbicie modeli w kałuży Link to comment Share on other sites More sharing options...
meran110 Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Czy to nie jest sprawka pana, który ma szelki na sobie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.