modelpiotrek Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Mam banalny ale zarazem poważny problem brakuje mi pilota do mojego ASW 27 skala 1/3,5 ,lalka by musiała miec około 45-50cm i nie ma nic same dzidziusie hehehe ewentualnie dziewczynki nic normalnego heh .Orginalne w stanach 95 dolarów plus przesyłka więc odpada .Macie jakieś pomysły??? bo mi ręce juz opadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Modelina, patyczek, odrobina rękodzieła. Silikon - forma - pianka pouliretanowa - malowanie. Albo kup jakąś lalkę Barbie, czy Action Mana czy innego "figurkowicza" za 20zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Barbie itd są za małe niestety a co do modeliny i osobistego wykonania hehehe to pozostawiam to bez komentarza )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Mam actimon mena, kiedys wygrałem. Z tym ze jest dość ciezki. Jaki wysoki to bede wiedzial gdzies za godzine jak wroce z pracy. Zainteresowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Action Men ma 32-34cm ja potrzebuję 45cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt1125 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 To może druciano-balsiany (na dole strony): http://retroplane.net/berfalkmaquet/page1.htm Tylko kto Ci ciuszki uszyje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Chłopie, masz 40 wiosen i tyle samo zim, wiesz jak 'lalka' powinna wyglądać, dasz radę, nie idź po najniższej linii oporu, niezła lala w Jabiru R/C się wozi, ale ja jej zdjęc tutaj nie jestem godzien prezentować :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk.M Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Ja bym spróbował z jakiegoś klocka dopronu (lub czegoś podobnego ) i wystrugać coś maszynką do golenia ;D Jest gdzieś temat lub jakiś post w temacie o tym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Obawiam się że z tego mojego strugania by wyszła taka lala ze w powietrzu to i ptaki by na jej widok spierniczały gdzie pieprz rośnie marzy mi się taki pilot tylko cena mi nie pasuje dlatego szukam alternatywy pilot icare ale dzięki za sugestie bedę dalej kombinował i pewnie coś wykombinuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom-ek Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Moze tutaj ceny sa bardziej przystepne : thepilotpeople.co.uk ? Szczegolnie wersja od pasa w gore... Adres pochodzi z tego watku : http://www.retroplane.net/forum/viewtopic.php?t=2826 Sa tez inne propozycje, choc co prawda w wiekszosci dosc kosztowne. Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 w tym problem że potrzebuję całą ale już kombinuję kupić tą do pasa a resztę dorobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Chyba nogi bys dal rade wystrugac i tak beda pod spodniami Tak jak mówiłeś, mój action man ma 30cm wysokosci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 strugaj jeśli masz talent, jeśli nie to poklej sobie sześciany o proporcjach ciała i powklejaj fotki ze wszystkich czterech stron hehehehe (głowę to nawet możesz z pięciu stron obfocić(: będzie troszkę kanciato ale jak dojdziesz do wniosku, że sześcian nie jest bryłą nadającą się do tego typu celu, to przecież są inne wielościany mniej lub bardziej foremne (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Mam już pewien pomysł i chyba wyjdzie dobrze pożyjemy zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom-ek Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Patrzac na zdjecia pana Action Mana w watku o Juniorze naszla mnie refleksja ze ma taka nienaturalnie duza glowe. Moze wiec mu ja urwac i dorobic troche dluzsza reszte ? Moznaby tez wykorzystac dlonie i stopy. Troche to makabryczne, ale co tam. W koncu to pilot, nie koszykarz, nie musi miec 1m95... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Właśnie tak zamierzam zrobić .Wykorzystam głowę ,dłonie i stopy a resztę zrobię z materiału napchanego watą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Czasem na Ebay się trafi za 5-10$ ładna lalunia. Mam takowa, ale chyba ciut za małą do Spacewalkera 2,8m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 ja też mam po dzieciakach ale wszystko za małe , muszę coś zrobić w skali 1/3,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys1 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Duzy wybor na tej stronie: www.spessart-modellbau.com/Sortiment-Piloten-1.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.