Skocz do zawartości

P-38 lightning 1,4m epo

cinekjo11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie.W stronę kabiny trochę by można,natomiast na głębokość nie dasz rady bo jest pod spodem podwozie .Pokrywy tez nie dasz rady pogłębić.

Opublikowano

A zmieścił by się tam li po 1800mah turnigynano ? bo tak sprawdzałem że wymiary są większe niż tego zwykłego turnigy 2200mah. A chciałbym kupić właśnie te nano

Opublikowano

Jeżeli już to daruj sobie jakiekolwiek akumulatory Turnigy a tym bardziej Nano.Kup Zippy lub ew.Flightmax.

Po za tym rozmiar to nie wszystko,ważna jest waga.Tutaj nie masz możliwości przesuwania pakietem a pakiet jest w dziobie.

Opublikowano

Weź pakiety o tej samej wydajności i pojemności ,załóż do modelu ,ustaw timer i poleć.Będziesz wiedział.

Właśnie w ten sposób testowaliśmy te baterie w Funjecie kolegi i przewaga zarówno mocy i czasu była drastyczna.

A jeśli masz odmienne zdanie to zapraszam Cię do tematu o pakietach Nano. Będziesz pierwszym który oficjalnie zaneguje ich przewagę.

Opublikowano

Weź pakiety o tej samej wydajności i pojemności ,załóż do modelu ,ustaw timer i poleć.Będziesz wiedział.

Pewnie nanotechy będą działały krócej ale za to model będzie żywszy, bo mają bardziej płaską charakterystykę rozładowania i nie mają takich spadków napięć pod obciążeniem...
Opublikowano

Marcin(Cinejko11) czy ja piszę drutem kolczastym czy po chińsku.Nie zmieści się żaden inny niż 3S 2200.Mam ten model i zastosowanie np.2700 powoduje problemy z wyważeniem,ponieważ nie ma gdzie go przesunąć.Nie wiem dla czego uparłeś się na 4S,nie wiem czy regulatory i silniki są do tego przystosowane.

Opublikowano

Waga co najmniej od 30 do 50g większa.Chcesz to kup i załóż,ale wytłumacz dlaczego upierasz się przy 4S ?.Pewnie chciałbyś też wykorzystać w innym modelu.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Wygląda pięknie!! :) Mam wrażenie, że bardzo stabilnie. Czy jest trudny w pilotarzu? Ja mam w sumie wylatane ok 15h (większość na Focusie, trochę FunCub, a dwa pakiety może na combacie) i nie wiem czy sobie z takim poradzę.

I jeszcze jedno - latam na trawiastym lotnisku (równym i koszonym, ale zawsze to trawa) - czy podwozie wytrzyma?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.