Lucjan Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Witam Kolegów! Przedstawiam Wam model Mustanga z zestawu TOP FLITE tzw. "tartak". Napędzany silnikiem o poj. 15 cm?. Podwozie amortyzowane - chowane pneumatycznie. Zdjęcia przedstawiają model w końcowej fazie budowy i na lotnisku. Pozdrawiam, Lucjan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Bardzo ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norman Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Bardzo ładny mało powiedziane , Piękny . swietnie te modele latają http://www.youtube.com/user/MrNormanRC#p/u/8/MGUyEk9t9gk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 tak, piękny jest :shock: jak dla mnie mistrzostwo !!! gratulacje !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Witam mam pytanie odnosnie mustanga. Mianowicie zakupilem taki model z firmy top flight rozpietosc 162,5cm co sadzicie o tej firmie o raz zastanawiam sie czy slinik os.max 95 AX bedzie do niego odpowiedni. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Wszystko z nim OK , ale ja osobiscie zapodalbym smiglo "czworeczke".... Wtedy byloby DUZO ladniej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Lucek a Ty wiesz za co Kain zabił swoją siostrę Abel? Bo mu takie modele pokazywała Piękna robota i oby tak latał jak wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Piekny model . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Panie Lucjanie , a teraz czekamy na opis zastosowanych technik, dzięku którym uzyskał Pan taki realizmu pokrycia !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 na moje oko to jest aerograf :wink: model piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.