Lucjan Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Witam Kolegów! Przedstawiam Wam model Mustanga z zestawu TOP FLITE tzw. "tartak". Napędzany silnikiem o poj. 15 cm?. Podwozie amortyzowane - chowane pneumatycznie. Zdjęcia przedstawiają model w końcowej fazie budowy i na lotnisku. Pozdrawiam, Lucjan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sidey Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Bardzo ładny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norman Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Bardzo ładny mało powiedziane , Piękny . swietnie te modele latają http://www.youtube.com/user/MrNormanRC#p/u/8/MGUyEk9t9gk Link to comment Share on other sites More sharing options...
merlin71 Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 tak, piękny jest :shock: jak dla mnie mistrzostwo !!! gratulacje !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny88 Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Witam mam pytanie odnosnie mustanga. Mianowicie zakupilem taki model z firmy top flight rozpietosc 162,5cm co sadzicie o tej firmie o raz zastanawiam sie czy slinik os.max 95 AX bedzie do niego odpowiedni. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek996 Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Wszystko z nim OK , ale ja osobiscie zapodalbym smiglo "czworeczke".... Wtedy byloby DUZO ladniej.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojcio69 Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Lucek a Ty wiesz za co Kain zabił swoją siostrę Abel? Bo mu takie modele pokazywała Piękna robota i oby tak latał jak wygląda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eze Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Piekny model . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Oleksy Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Panie Lucjanie , a teraz czekamy na opis zastosowanych technik, dzięku którym uzyskał Pan taki realizmu pokrycia !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ECO400 Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 na moje oko to jest aerograf :wink: model piękny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.