Irek M Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Czy możecie podać rozstaw otworów mocujących do wręgi tego krzyżaka ? http://www.abc-rc.pl/p/9/1538/silnik-zestaw-montazowy-c35-do-silnikow-serii-c35xx--silniki-elektryczne.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekC Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Cze Irek, to az po polsce musisz ganiać po te wymiary a ja mam dwa zestawy przeznaczone dla łosia, no więc zewnetrzne A-42mm i 50mm wewnętrzne na silnik to B-25mm i 19mm.Piasta fi6mm śruby mocowania fi 2,6mm te dane to dla C35. :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 No patrz jak to w życiu bywa :rotfl: Dzięki. Skoro 42 i 50 mm znaczy, że nie są symetrycznie ustawione - w moim TP są symetrycznie - 35mm. Może średnicą wewn dopasowałbym do mego silnika wtedy byłoby OK. Gdyby nie to jest problem z póżniejszą zamioną silnika. Chcę włożyć ten, który siedział w Fw-190 - byłes wtedy gdy krzysiek nim leciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Mam ten krzyżak i u mnie jest po 42mm od osi otworów w każdą stronę, czyli najnormalniejszy kwadrat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.