Irek M Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Czy możecie podać rozstaw otworów mocujących do wręgi tego krzyżaka ? http://www.abc-rc.pl/p/9/1538/silnik-zestaw-montazowy-c35-do-silnikow-serii-c35xx--silniki-elektryczne.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirekC Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Cze Irek, to az po polsce musisz ganiać po te wymiary a ja mam dwa zestawy przeznaczone dla łosia, no więc zewnetrzne A-42mm i 50mm wewnętrzne na silnik to B-25mm i 19mm.Piasta fi6mm śruby mocowania fi 2,6mm te dane to dla C35. :idea: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irek M Posted March 6, 2011 Author Share Posted March 6, 2011 No patrz jak to w życiu bywa :rotfl: Dzięki. Skoro 42 i 50 mm znaczy, że nie są symetrycznie ustawione - w moim TP są symetrycznie - 35mm. Może średnicą wewn dopasowałbym do mego silnika wtedy byłoby OK. Gdyby nie to jest problem z póżniejszą zamioną silnika. Chcę włożyć ten, który siedział w Fw-190 - byłes wtedy gdy krzysiek nim leciał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesto Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Mam ten krzyżak i u mnie jest po 42mm od osi otworów w każdą stronę, czyli najnormalniejszy kwadrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.