ECO400 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Taką oto maszynkę zbudowałem Film też jest, zaraz go załaduje na YT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=uphsWAMcjjU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 A możnaby wiedzieć, ile Ciebie taka przyjemność kosztowała? Ew. sam kontroler? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadzbi Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 To jest projekt jakiś zapaleńców chyba. Sam kiedyś myślałem nad zrobieniem czegoś takiego, najpierw dla zabawy, a potem w wersji takiej jak ten dragon coś tam z pełną automatyką, komercyjnie. Gratuluje wyników. Moja sugestia to zrobić gałąź projektu open source, bo sami nie dacie rady. W więcej ludzi pójdzie lepiej, a potem wykreować wersje taką full wypas komercyjną, bo w końcu z czegoś trzeba żyć. Obie wersje open source i komercyjną prowadzić równolegle. W wersji komercyjnej dać bardziej rozbudowaną awionikę, kamery, bajery, co tam wymyślicie, ale robić wszystko na jednym kodzie bazowym. Ja bym tak zrobił przynajmniej. Sam bym poskładał takie coś jakbyście sprzedawali pcb + części do samodzielnego montażu, lub samo pcb, oczywiście do tego wsad do procka open source i schematy. Zawsze chciałem się takim czymś pobawić. Niestety z braku czasu nie zrobie tego od podstaw sam, wiec pozostaje mi moj trex 500 powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof21 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 To jest projekt jakiś zapaleńców chyba. "chyba" - to dokładne określenie dla całości twojego tekstu :wink: wystarczy wklepać w gogle " cyberdrone " i dowiesz sie wiecej o zagadnieniu i zapaleńcach :wink: . A open projektów jest juz pare i radzą sobie bardzo dobrze i sa schematy i pcb itd wiec składaj jesli starczy zapału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.