Jump to content

OktoCopter

Recommended Posts

• 3 weeks later...

To jest projekt jakiś zapaleńców chyba. Sam kiedyś myślałem nad zrobieniem czegoś takiego, najpierw dla zabawy, a potem w wersji takiej jak ten dragon coś tam z pełną automatyką, komercyjnie.

Gratuluje wyników.

Moja sugestia to zrobić gałąź projektu open source, bo sami nie dacie rady. W więcej ludzi pójdzie lepiej, a potem wykreować wersje taką full wypas komercyjną, bo w końcu z czegoś trzeba żyć.

Obie wersje open source i komercyjną prowadzić równolegle. W wersji komercyjnej dać bardziej rozbudowaną awionikę, kamery, bajery, co tam wymyślicie, ale robić wszystko na jednym kodzie bazowym. Ja bym tak zrobił przynajmniej.

Sam bym poskładał takie coś jakbyście sprzedawali pcb + części do samodzielnego montażu, lub samo pcb, oczywiście do tego wsad do procka open source i schematy. Zawsze chciałem się takim czymś pobawić. Niestety z braku czasu nie zrobie tego od podstaw sam, wiec pozostaje mi moj trex 500 :P

powodzenia :)

To jest projekt jakiś zapaleńców chyba.

"chyba" - to dokładne określenie dla całości twojego tekstu :wink: wystarczy wklepać w gogle " cyberdrone " i dowiesz sie wiecej o zagadnieniu i zapaleńcach :wink: .

A open projektów jest juz pare i radzą sobie bardzo dobrze i sa schematy i pcb itd wiec składaj jesli starczy zapału.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.