skidan Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 O k!@#$ %^& , *() _!@#$%^& , *(@#$%^&*@ Wam dowaliła :!: :!: :!:
Tochy Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Czwarte miejsce ..... to najgorsze miejsce dla zawodnika 8-me miejsce jest najgorsze...
meteor Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Wojtek już chyba któryś raz na 8 wylądował :shock:
Ellipsis Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 To jeszcze z innego spojrzenia KLIK parę zdjęć. Brawo chłopaki impreza była doskonała i myślę, że w wielu punktach powinna świecić przykładem, brawo!
JacekO Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Wiem, że piszę z drobnym opóźnieniem, ale dopiero teraz udało mi się skompletować galerię zdjęć z zawodów: Galeria zdjęć Ponadto chciałbym pogratulować organizatorom za pięknie przygotowane lotnisko, armaty w rolach stojaków na słupki do WW1, ekstra koszulki i zamówienie dobrej pogody (finału WW 1 nie liczę ) "Płocki" filmik z zawodów został pięknie nakręcony i zmontowany, obejrzałem cały z zapartym tchem - extra!! Za tempo montażu jeszcze większe gratulacje. Na koniec chcę jeszcze podziękować kolegom, którzy prowadzili ze mną poszukiwania pakietu na zakończenie zawodów.
skidan Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Teraz widzę, że nie tylko tasiemki wymiękły w finale WWI. Meteor - zdrajca :twisted: dowód na 143 zdjęciu galeria Punkty wprowadzone do CoRe , więc można sprawdzić klasyfikację PP ESA w obu konkurencjach osobno. Do końca sezonu pozostało jeszcze 5 imprez. Zbierajcie punkty.
meteor Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Teraz widzę, że nie tylko tasiemki wymiękły w finale WWI. Meteor - zdrajca :twisted:To Ty nie wiedziałeś ? Miałem lądować zaraz jak zaczeło padać ale jeszcze trochę pociągnąłem do czasu jak mi się w korek nie zwinął
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.