AQUARIUS_ML Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Mamy przyjemność i zaszczyt zaprosić wszystkich nieustraszonych pilotów do wzięcia udziału w I Bitwie ESA o Płock. Zawody planujemy na 22 maja 2011 roku. Przgotowania idą pełną parą, szczegóły można śledzić na stronie zawodów http://www.esa.rcplock.plInformacje na stronie będziemy sukcesywnie aktualizować. Już teraz czekamy na zapisy - szczegóły dotyczące rejestracji oczywiście na stronie. W związku z tym, że to nasz debiut, po drodze pewnie pojawi się sporo niedociągnięć, które będziemy oczywiście z pomocą bardziej doświadczonych Kolegów nadrabiać. Póki co mamy jeden dość istotny wakat - szukamy sędziego głównego Mile widziana znajomość tematu i doświadczenie z mikrofonem. Czeka butelczyna poczciwej szkockiej whisky. Pozdrawiamy i czekamy na zgłoszenia. Marcin Lipiński i Piotr Kubissa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellipsis Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 Namiary GPSowe: Lotnisko AZM ul. Bielska 60 N: 52.560386 E: 19.714365 N: 52° 33' 37" E: 19° 42' 51" Link to comment Share on other sites More sharing options...
skidan Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 A namiary na pogodę macie? na jakiej prognozie bazujecie? trzymajmy kciuki :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellipsis Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Źle to wygląda: jak źle? w kieszeni oprócz kasku :/ trzeba będzie mieć parasol Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobiecki Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Bez przesady opady rzędu 1mm przy małym zachmurzeniu ? Może chodzi o burze? tak czy owak trza lecieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viader Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 E tam, w Bolesławcu w listopadzie w deszczu się latało i było git Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebamor Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 No i jak udały się zawody? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobiecki Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Udały, udały. Bardzo fajnie było. Zgodnie z przewidywaniami burza była, ale jakoś przed nią zdążyliśmy. Podziękowania dla organizatorów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek rokowski Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 WIELKIE podziękowania i brawa dla Organizatorów! Mimo że to był debiut, stanęli na wysokości zadania!: od oprawy i szaty graficznej, poprzez organizacje walk, aż po podsumowanie i rozdanie nagród. Pełny profesjonalizm! Ale przede wszystkim dziękuję za stworzenie fantastycznej atmosfery! -tutaj oczywiście ukłon także w kierunku Zawodników: miło było Was spotkać na ziemi i w powietrzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirolek Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Świetna atmosfera i doskonała grochówka :mrgreen: dopisała pogoda i zawodnicy a zapowiadany deszcz zjawił się dopiero w finale WWI więc można rzec ...."po zawodach" :lol2: Gratuluję organizatorom udanej imprezy, wszystkim zawodnikom osiągniętych wyników i mam nadzieję, że Płock na trwałe wpisze się do kalendarza ESA. ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelikan1500 Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Taaa było SUPER !!!! Ale teraz prosimy ORGANIZATORÓW o jakiś LINK do galerii zdjęć z zawodów , bo tak się wszystko sprawnie zazębiało w przebiegu lotów że nie miałem czasu nawet aparatu wyjąć z pokrowca . Nie było czasu się nawet CHWILKĘ PONUDZIĆ :mrgreen: . Ci co nie byli to niech teraz żałują i szykują się na 04 czerwca do Środy Śląskiej koło Wrocławia na następne zawody ESA. Duże brawa dla ekipy z Płocka za organizację oraz sprawny przebieg zawodów i czekamy na następne ZAPROSZENIA ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirolek Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 nie miałem czasu nawet aparatu wyjąć z pokrowca "Personel naziemny eskadry Kraków" ma spory materiał fotograficzny - dziewczyny obiecały, że galeria pojawi się wieczorem. ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limak Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Jeśli chcesz jakieś fotki lub filmiki z tej imprezy to zawitaj do źródła czyli na stronę RC Płock Link to comment Share on other sites More sharing options...
yay Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Ufff.. z ta pogoda super sie udalo - tak jakby byla zamowiona. Nie wszedzie podczas zawodow ESA ochotnicy moga wziasc prysznic, no i nie mielismy piekarnika w aucie na powrot. Organizacja pierwsza klasa. Super zmontowany filmik na stronie. Dzieki za wspolna zabawe!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Nie wszedzie podczas zawodow ESA ochotnicy moga wziasc prysznic :twisted: Dzięki za świetną organizację, wspaniałą atmosferę i zimny prysznic :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
niki Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 "Personel naziemny eskadry Kraków" ma spory materiał fotograficzny - dziewczyny obiecały, że galeria pojawi się wieczorem. ms "Personel naziemny eskadry Kraków" melduje się ze zdjęciami i filmem z finału WWI, kręconym spod peleryny :ble: więc nawet ten piękny na stronie RC Płock się nie umywa :mrgreen: zdjęcia film pozdrawiam Gosia Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQUARIUS_ML Posted May 24, 2011 Author Share Posted May 24, 2011 Dziękujemy wszystkim za przybycie na nasze zawody. Naprawdę nie liczyliśmy, że impreza aż tak się uda! Startowało 26(!) zawodników! Pogoda wytrzymała prawie do końca. Materiał foto jest spory pierwsze zdjęcia i filmik oczywiście nastronie: http://www.esa.rcplock.pl/viewpage.php?page_id=10 Autorami fotek sa nasi koledzy z gupy: Wojtek (film!), Arek i Marcin. Dzięki chłopaki! Wrzucone są też wyniki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirolek Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Daniel - w WWII przegrałem z Tobą miejsce na pudle o 10 pkt czyli 30 sek. lotu :x :cry: zakłócenia na FM-ie w pierwszej rundzie całkowicie wyeliminowały mnie z gry a zbiorowy "napad na niemca" w finale strącił mnie z nieba na 2 minuty Czwarte miejsce ..... to najgorsze miejsce dla zawodnika Daniel - czy prowadzisz może klasyfikację Eskadr? ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
skidan Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Mirku, jak dobrze pamiętam to w finale miałem jedynie punkty za czas lotu (2,04) i byłem pewien, że z 3 miejsca spadnę na 4 lub 5, ale przewaga punktowa zdobyta wcześniej zagwarantowała mi utrzymanie pozycji. A czy przypadkiem to nie z Tobą tryknąłem się w powietrzu? Odpadł mi silnik, a lewe skrzydło trzymało się tylko na węglu. Ale poleciał jeszcze jakieś 30s :ble: Mam spore zaległości w wprowadzaniu punktów, o eskadrach nie wspomnę, ale postaram się to nadrobić. Od dzisiaj ma 7 dni TATUSIOWEGO ;D Plotki szybko się rozchodzą a Kraków wciąż milczy. Pochwalcie się wszystkim czy ulgowo Was potraktowali. Nam się udało bo mrugnęli nam światłami. :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirolek Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Jak zobaczyłem Panią Policjant z suszarką to już wiedziałem, że nie będzie negocjacji. Baby w mundurze z reguły leczą swoje kompleksy i sumiennie dbają o upadający budżet naszego Państwa - 300 zł i 8pkt Staliśmy z pół godziny bo przed nami było kilka innych zatrzymanych samochodów....potem już nie było atmosfery na świetowanie dobrego wyniku na zawodach. ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.