JakubĆ Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Witam czy ten model z epp http://allegro.pl/falcon-epp-morlock-family-i1527846896.html czy jest warty tej ceny ?? I naprawdę jaki jest najlepszy silnik... Pakiety mam 3s 1300 regiel mam serwa mam tylko silnik i śmigło jakie dobrać?? Aha i czy robić wznios i lotki czy bez wzniosu i lotek?? Latać już umiem :rotfl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cimek Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Błagam Cię ,pisz jakoś normalnie, używaj interpunkcji. Opłaca, opłaca ,silnik Emax 2822 8x5 / 9x5 Co do wzniosu można dać 1,2 stopnie i lotki ,bądź zero wzniosu i lotki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Reda Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Ciekawy model.Ja bym go brał na twoim miejscu.Swojej ceny jest wart-jest dość tani. :wink: A do tego masz idealne pakiety.Skoro umiesz latać to nie rób wzniosu lub ewentualnie 1-2 stopnie i koniecznie lotki-większa frajda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 naukę zaczynałem na podobnym - piper z epp z cyberfly. bez wzniosu i lotki - super zabawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal888 Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 latalem tym urzadzeniem i zdecydowanie jednak lotki, oczywiscie ze silnik emax , :mrgreen: znajomy wklada lipola 2200 i kamere i daje rade :mrgreen: Jednak szkoda ze to plaski profil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek9932 Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Model jest banalnie prosty w pilotażu. Praktycznie nie da się go przeciągnąć. Jest wart swojej ceny a nawet trochę więcej. Latam na Turnigy 2217 16turn 1050kv 23A Outrunner i śmigle 9x4.7 . Model na tym silniku ma spory zapas mocy. A co do samego modelu to mój był bardzo starannie wycięty: ładnie gładko, równo. Całość spakowana w kartonowym pudełku i dobrze zabezpieczona. Dołączane są wszystkie rzeczy natury technicznej potrzebne do ukończenia modelu takie jak popychacze, czy materiał na zawiasy. Dodatkowo dodają instrukcję montażu na płycie CD. Jednym słowem : POLECAM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin K. Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 W modelu można zamontować całą gamę silników np.: - silnik o wadze 24g i ciągu +400g - silnik Emax 2822 o wadze 42g i ciągu +700g - TowerPro 2410 o wadze 53g i ciągu +500g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.