false Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Handley Page H.P.42/45 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Handley Page H.P.42/45 ?A dokładniej i bardziej zdecydowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Hmm wydaje mi się że pierwszy z H.P.42 czyli G-AAGX Hannibal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Hmm wydaje mi się że pierwszy z H.P.42 czyli G-AAGX Hannibal. Tak to jest HP.42 Hannibal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 To może takie coś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Northrop XP-79 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 I znowu Twoja kolej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 I znowu Twoja kolej a tak nie chciałem, ale jakoś tak wyszło.To może coś takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Supermarine Sea King 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Supermarine Sea King 2Niestety nie ten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Sea Lion 3 z wyścigów Schneidera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Sea Lion 3 z wyścigów Schneidera Trafiony .... i poprosimy o zagadkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 To pozostaniemy w podobnym klimacie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ciekawa zagadka, z odpowiedzią poczekam jakiś czas. No panowie przekopywać archiwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Temat z zagadki to prototyp norweskiego wodnosamolotu szkolno-treningowego MF-12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 awiatik sosno, widzę że trzeba troche popuścić z poziomem zagadek, bo cisza w temacie A Jeśli chodzi o moją to masz racje, jak zwykle zresztą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 awiatik sosno, widzę że trzeba troche popuścić z poziomem zagadek, bo cisza w temacie Niewielkie "popuszczenie" i oto zagadka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 To może tym razem i ja poczekam z odpowiedzią, damy szanse innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olecki75 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 To może tym razem i ja poczekam z odpowiedzią, damy szanse innym Myślę, że już wystarczająca szansę innym dałeś. Jak widać nie wykorzystali jej Ja chociaż w niemieckich sprzętach czuję się dobrze to tego akurat nie znam. Mam co prawda pewien typ ale poczekam aż się wyjaśni. Dawaj false. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Ja podpowiem tylko, że jest to Blohm und Voss BV...40 :rotfl: Konkretnie V1, niestety albo stety był to tylko projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi