Luki17 Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Witam. Posiada ktoś informację gdzie mogę dokupić spodnią część obudowy do Mx-16s. Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Wiesz co, na 100% to pewien nie jestem, ale ta spodnia część może być identyczna jak ze SPEKTRUM DX7. Warto zerknąć, bo poszerzy Ci to pole możliwości zakupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zzradek Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Co się dokładnie stało z tą obudową? Może łatwiej/taniej jest naprawić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luki17 Posted April 14, 2011 Author Share Posted April 14, 2011 Wyrwał się metalowy uchwyt z kawałkami plastiku. Póki co pokleiłem to, ale ze względów estetycznych wolałbym dokupić nowy spodek obudowy. Ciekawe czy ze Spektruma będzie pasowała obudowa do Graupnera. Będę w sklepie modelarskim to zobaczę. P.S. ZZradek w którym miejscu latasz w Warszawie? Pracuję w stolicy, może kiedyś spotkamy się na wspólnym lataniu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin K. Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Porozmawiaj w sklepach moze sa w stanie ściągnąć z zagramanicy. A jak nie to, to pozostaje ci bić do producenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zzradek Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 P.S. ZZradek w którym miejscu latasz w Warszawie? Pracuję w stolicy, może kiedyś spotkamy się na wspólnym lataniu? Różnie, bo mam pracę "jeżdżącą". Na zasadzie: jak mam chwilę, to latam tam gdzie stoję. A jakiś model wożę zawsze ze sobą Koczargi, Pałacowa, Celulozy (dawno nie byłem), Chobot, i jak mnie ktoś zaprosi to czasami na lotnisku Babice. W tych miejscach mnie można zobaczyć. Chętnie się spotkam, pisz na PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts