bodziobsz Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 A coś podobnego do RWD? Jakiś górnopłat z kierunkiem i wysokością bez lotek. Około metra rozpiętości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz12 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Witam Kto mi pomoże calibrować aparaturę do tego symulatora abym mógł trochę polatać. Nikła znajomość j.angielskiego. Latam na takim ustawieniu. gaz i lotki na prawym drążku,kierunek i wysokość na lewym. EDIT. Udało mi się po godzinie dojść do tego,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Chłopaki mam problem ponowny. Nie może mi znaleźć nadajnika. Cokolwiek wybiorę jest brak połączenia. wpinam przez standardowy port gier nie przez usb(nie mam wtyczki) Co robić nadajnik Hitec FLash5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomyy29 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Witam, Czy aparatura dołączona w standardzie dozestawu RTF Pioneer 1400 (czterokanałowa aparatura 2,4GHz z modulacją FHSS) mająca z tyłu gniazdo do podłączenia kabla będzie wspólgrać z tym symulatorem (BMI Flight Simulator) i z takim kablem: http://www.modelmotor.pl/kabel-usb-do-symulatora.html lub takim http://www.rc4max.com/interfejs_usb_do_aparatur_spektrum__jr__futaba__esky___,1301,20186.html Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Witam, mam pytanie o możliwość podłączenia apartaury MX-16s do BMI Flight Symulator. Aktualnie korzystam z kabla do podłączenia do symulatora FMS z przejściówką z złączem USB (na windows xp) i wszystko chodzi bez problemu, jednakże już BMI nie widzi aparatury pod żadnym dostąpnym z wyboru "joysticku". Dodatkowo, wprowadzenie indywidualnych ustawień nic nie daje. Czy kabel FMS jest tylko do tego symulatora, czy potrzebne są inne ustawienia portu lub kabel? Męczę się z tym już ponad tydzień bez skuktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi