satoo Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 siema patrzcie na jaka reklame ostatnio sie natknalem podczas logowania poczty xD Uploaded with ImageShack.us i Uploaded with ImageShack.us wesolych swiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 no i co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoo Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 chodzilo mi o temat w ktorym bedziemy dodawac smieszne foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ale co w tym smiesznego bo ie rozumiem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ja też nie wiem wiem o co idzie. :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Łysiejesz chłopie jak już Google AdSense to wyłapał i dostosowuje reklamy pod ciebie Ja gdzie nie wejdę to reklamują albo sklep HK albo .... XXX :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Czyżby chodziło o reklamę z cudownym środkiem w 5 minut.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Czyżby chodziło o reklamę z cudownym środkiem w 5 minut.... 30 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Łehehehe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Czyżby chodziło o reklamę z cudownym środkiem w 5 minut.... 30 sekund. Ale ta technika idzie do przodu. Niedługo wystarczy wysłać kasę, a włosy same staną dęba... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Co do samego srodka to widzialem jak to dziala i zdziwilibyscie sie bo dziala w te 30s Tyle ze trzeba miec jakiekolwiek wlosy. PO chwili mamy cos co nazwalbym blyskawiczna peruka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Czyli efekt Push-up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 nie do konca. z tego proszku zaczynaja powstawac wskutek czesania wlókna przypominajace wlosy i sa przyklejone do naszych wlosow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi