awiator Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 I mam płacić 80 zł za 45 minut filmu? :shock: Chyba sobie odpuszczę. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 :rotfl: Najbardziej podobał mi się fragment jak od Jungameistera odpadł silnik :lol2: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 :rotfl: Najbardziej podobał mi się fragment jak od Jungameistera odpadł silnik :lol2: . To ten sam samolot co był na pikniku na Żarze w zeszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol27 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 :rotfl: Najbardziej podobał mi się fragment jak od Jungameistera odpadł silnik :lol2: . mnie też :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 I kamerzysta stojacy idealnie w plaszczyznie smigla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi