stasw328 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Jeśli chodzi o pogodę, to faktyczne narazie ciężko z lataniem. Tobie i Kubie wiatr nie przeszkadza, a nie udaje się Kubie namówić mnie na samochód - wole samoloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
militariusz Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Ja ze zniecierpliwieniem czekam na relację z budowy stara. Darek jak tylko poprzychodzą przesyłki i będziesz miał chwilę czasu to proszę fotografować i relacjonować postępy. A Ty Stachu byś sobie jakieś wozidełko sprawił to byśmy pojeździli. Ja obiecuję że jak tylko skończę kombata i łódeczkę to biorę się za jakieś SKALOWE wozidło. Więc jeśli ktoś ma jakieś propozycje co za wozidełko mogę zmajstrować to proszę pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 zastanawiam się jak by gaziorek wyglądał w kamuflażu takim przykładowo : Zostaw w khaki, bardziej naturalnie moim zdaniem. http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQAPIk5WBjhqYdL9LNeSmx-LaACuG-XeJT-Bc_ENI6bWqF6Mtty5TtMEvdn no tygrysek :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Kuba (militariusz) też mnie namawia Ja nie mam cierpliwości do samochodów - szybko mi się nudzą, a samoloty wciągnęły mnie na całego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
militariusz Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Dawno mnie tu nie było. Gazik jak zawsze piękny a teraz jeszcze bardziej terenowy. Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
militariusz Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 mmm Też tak chcę, Ciekawie to wygląda a co masz zamiar w przyczepie przewozić? Muszę się za swojego wreszcie zabrać to sobie pojeździmy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzymodelarz Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Ja też "bawiłem" się z tą konstrukcją, właśnie ukończyłem. Zajęło mi to parę lat,ale myślę ,że efekt końcowy niezły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzymodelarz Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 jeszcze jedno ujęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzymodelarz Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Dokładnie takim jeździłem w wojsku, mój też tak się świecił ,bo smarowałem karoserię ropą, za co dostawałem dodatkowe przepustki.Niestety nie mam żadnej dokumentacji w postaci zdjęć / nie pomyślałem o tym/, robiłem model dla własnej przyjemności. Kupiony jest tylko silnik i mosty napędowe, reszte robiłem sam.Służę poradą. Jurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Całość też ma nowy kolor kół , a to dla tego że planuję na podwozie Gaza dorobić kolejną karoserię "na zmianę" - Kubelwagen'a w takim malowaniu na przykład : Ja zmagam się właśnie z kubelwagenem Mój jest w skali 1/25, budowany taką samą techniką jak twoje konstrukcje. ,,Karoserię zrobiłem z modelu firmy Model Card. Zawieszenie od Xmodsa przerobione zmienony silnik na wolno obrotowy i samodzielnie zrobiona rama (z blachy) Koła od Jeepa (cobi mała armia) niby z lego ale pasują idealnie Jak zrobię całość to napiszę nowy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi