Lech Mirkiewicz Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Modelarze z Biłgoraja zapraszają miłośników tego pięknego hobby na IV piknik modelarski w Biłgoraju. Po raz pierwszy będzie to piknik dwudniowy, można powiedzieć przełomowy i mamy nadzieję,że na długo zostanie wpisany do kalendarza najliczniej odwiedzanych imprez. Zapraszamy i prosimy o zgłaszanie przyjazdu. Bardzo nam to ułatwi organizację. Na zdjęciu i filmie wspomnienia z pikniku 2010. Film
rabbitlkr Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Choćbym piechotą miał iść to w Biłgoraju na pikniku się pojawię
Benio Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Cześć. Możesz opisać jak dojechać na imprezę, albo podać współrzędne?
Lech Mirkiewicz Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Jadąc od strony Rzeszowa,Leżajska trzeba przejechać całe miasto kierując się na Lublin. Na wylotowej do Lublina jest mały objazd bo rozebrali nam wiadukt, jedziemy więc ul.Janowską i za przejazdem kolejowym około 100 metrów skręcamy w lewo na Zagumnie. Będzie nas widać 500m od zjazdu. Jadący od strony Lublina nie wjeżdżają do miasta. Przed barierką na wiadukcie skręcamy w prawo.Bułka z masłem nie trzeba GPS. zapraszamy
michal888 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Swietnie bylo ,tylko to slonce przesadzilo ,caly czerwony wrocilem Pan Gienek wystapi pewnie z nowym szybowcem :wink:
pietka Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ale z jakimś trenerkiem tylko, bo mi ostatnio mało latania się zdarzyło. Pozdrawiam Piotr
Benio Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jeszcze jedno pytanko. O której godzinie 10-07 będzie rozpoczęcie i przewidywane zakończenie?
Lech Mirkiewicz Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2011 Rozpoczęcie będzie w sobotę 9-tego. Nie ma ustalonej godziny. My już od rana będziemy szykować lotnisko a w niedzielę 10-go zaczynamy kto pierwszy oczy otworzy choć nie ma pewności czy uda się je tej nocy zamknąć :lol2: Zakończymy zapewne wieczorem w niedzielę.
Lech Mirkiewicz Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2011 Plakat mamy taki.Trochę sponsorów się nazbierało więc zanosi się na super imprezę. Żelaznego, iskier czy innych zespołów jeszcze w tym roku nie będzie ale przyleci ktoś z Zamościa. Zapraszamy.
kryniek Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Z chęcią bym Was odwiedził z moim zespołem, niestety termin pikniku w Biłgoraju nakłada się z piknikiem na Żarze. :cry: Może uda się za rok i wtedy z Juniorem i Skazoo przygotujemy specjalny pokaz który właśnie zaczeliśmy ćwiczyć:mrgreen:
rabbitlkr Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Nie wiem dlaczego jeszcze nikt się po pikniku nie wypowiedział? Byłem niestety tylko w sobotę ale i tak uważam piknik za udany. Bardzo fajna atmosfera i super organizacja;) Wielkie dzięki!
pietka Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Pozdrawiam Kolegów Modelarzy z Biłgoraja. Dziękuję za miłe chwile spędzone na pikniku w sobotę, żałuję, ze nie mogłem zostać na niedzielę. Miło było poznać Kolegów i pogadać o naszej pasji oraz pooglądać popisy pilotów i ciekawe modele. Z powodów niezależnych ode mnie nie dało się polatać warbirdami ale mam nadzieję, ze chociaż statycznie zaprezentowały się dobrze. Gratuluje dobrej organizacji i wstrzelenia sie w piękną pogodę . Zapowiadam się na przyszły rok! Pozdrawiam Piotr
Tomasso22 Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Krótka relacja i kilka fotek: http://bilgoraj.com.pl/iv-piknik-modelarski-trwa-video-foto,2,6633,n.html
michal888 Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Bylem w niedziele ,prawda brakowalo gigantow ,ale dzieki temu byla sznansa "pakazania sie"dla mlodszego grona modelarzy (prymusy 8) ). Oczywiscie organizacja na 5 Byl jeszcze film z samolotu - czekamy .
oki188 Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Impreza bardzo udana myślę że wszyscy byli zadowoleni Co do filmu to już zgrałem wszystko i obróciłem film o 180 stopni (nagrał się do góry nogami) pozostało wstawić na youtuba. Wszystkie 4 loty z kamerą będą w 1 filmie o czasie około 25 minut
oki188 Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=9GfCkYOgoGM Proszę bardzo i przepraszam za opóźnienie w wysyłce miałem urwanie głowy audio najlepiej wyciszyć słychać tylko silnik i szum powietrza
Rekomendowane odpowiedzi