Lech Mirkiewicz Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Modelarze z Biłgoraja zapraszają miłośników tego pięknego hobby na IV piknik modelarski w Biłgoraju. Po raz pierwszy będzie to piknik dwudniowy, można powiedzieć przełomowy i mamy nadzieję,że na długo zostanie wpisany do kalendarza najliczniej odwiedzanych imprez. Zapraszamy i prosimy o zgłaszanie przyjazdu. Bardzo nam to ułatwi organizację. Na zdjęciu i filmie wspomnienia z pikniku 2010. Film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Choćbym piechotą miał iść to w Biłgoraju na pikniku się pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benio Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Cześć. Możesz opisać jak dojechać na imprezę, albo podać współrzędne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Jadąc od strony Rzeszowa,Leżajska trzeba przejechać całe miasto kierując się na Lublin. Na wylotowej do Lublina jest mały objazd bo rozebrali nam wiadukt, jedziemy więc ul.Janowską i za przejazdem kolejowym około 100 metrów skręcamy w lewo na Zagumnie. Będzie nas widać 500m od zjazdu. Jadący od strony Lublina nie wjeżdżają do miasta. Przed barierką na wiadukcie skręcamy w prawo.Bułka z masłem nie trzeba GPS. zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Swietnie bylo ,tylko to slonce przesadzilo ,caly czerwony wrocilem Pan Gienek wystapi pewnie z nowym szybowcem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ale z jakimś trenerkiem tylko, bo mi ostatnio mało latania się zdarzyło. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benio Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jeszcze jedno pytanko. O której godzinie 10-07 będzie rozpoczęcie i przewidywane zakończenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Rozpoczęcie będzie w sobotę 9-tego. Nie ma ustalonej godziny. My już od rana będziemy szykować lotnisko a w niedzielę 10-go zaczynamy kto pierwszy oczy otworzy choć nie ma pewności czy uda się je tej nocy zamknąć :lol2: Zakończymy zapewne wieczorem w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 zapewne również i ja przybędę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 ja też pewnie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Plakat mamy taki.Trochę sponsorów się nazbierało więc zanosi się na super imprezę. Żelaznego, iskier czy innych zespołów jeszcze w tym roku nie będzie ale przyleci ktoś z Zamościa. Zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniek Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Z chęcią bym Was odwiedził z moim zespołem, niestety termin pikniku w Biłgoraju nakłada się z piknikiem na Żarze. :cry: Może uda się za rok i wtedy z Juniorem i Skazoo przygotujemy specjalny pokaz który właśnie zaczeliśmy ćwiczyć:mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Nie wiem dlaczego jeszcze nikt się po pikniku nie wypowiedział? Byłem niestety tylko w sobotę ale i tak uważam piknik za udany. Bardzo fajna atmosfera i super organizacja;) Wielkie dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Pozdrawiam Kolegów Modelarzy z Biłgoraja. Dziękuję za miłe chwile spędzone na pikniku w sobotę, żałuję, ze nie mogłem zostać na niedzielę. Miło było poznać Kolegów i pogadać o naszej pasji oraz pooglądać popisy pilotów i ciekawe modele. Z powodów niezależnych ode mnie nie dało się polatać warbirdami ale mam nadzieję, ze chociaż statycznie zaprezentowały się dobrze. Gratuluje dobrej organizacji i wstrzelenia sie w piękną pogodę . Zapowiadam się na przyszły rok! Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasso22 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Krótka relacja i kilka fotek: http://bilgoraj.com.pl/iv-piknik-modelarski-trwa-video-foto,2,6633,n.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Bylem w niedziele ,prawda brakowalo gigantow ,ale dzieki temu byla sznansa "pakazania sie"dla mlodszego grona modelarzy (prymusy 8) ). Oczywiscie organizacja na 5 Byl jeszcze film z samolotu - czekamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Impreza bardzo udana myślę że wszyscy byli zadowoleni Co do filmu to już zgrałem wszystko i obróciłem film o 180 stopni (nagrał się do góry nogami) pozostało wstawić na youtuba. Wszystkie 4 loty z kamerą będą w 1 filmie o czasie około 25 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 osa gdzie film ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=9GfCkYOgoGM Proszę bardzo i przepraszam za opóźnienie w wysyłce miałem urwanie głowy audio najlepiej wyciszyć słychać tylko silnik i szum powietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi