mRqS Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Hej No to i ja się pojawiam na forum. Witam wszystkich serdecznie. Nie obiecuję, że będę się odzywał systematycznie ... bo nie będę Kiedyś trzeba te wszystkie tartaki lepić, nie? Spacewalker skończony, więc pora dokończyć Corsaira albo... wziąć się za coś innego... Zobaczymy.. planów ci u mnie trochę leży..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Witaj Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Czesc witam. Pozdrawiam Slawomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Cześć A co ze Stukaskiem, czy podobnie jak mój - grzecznie zalega w pudełku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mRqS Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Hej Hubert. Powiem tak: Kadłub gotowy a reszta.. hmmm.. czeka na wolne moce przerobowe albo odpowiednio delikatny napęd Silnik, który mam (jedyna bezszczotka jak na razie) Mustanga (80cm) ciągał pionowo w górę jak funfly więc za mocny... hehe Tak czy tak... poczekam chyba na długie, zimowe wieczory. Póki co mam do skończenia Corsaira, do zaczęcia Extrima3D oraz Su26mx (z planów z www.geocities.com/rcsu26mx/ ) i BF109 (z planów z http://www.tdmsoftware.com/tdmmodels/ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Cześć Marku, Jak zwykle, pracowity jak pszczółka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mRqS Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 hehe.. Hej Marku A to rodzinne u nas Stolarka to .. jak by powiedzieć.. w genach przekazywana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Cześć! Może coś Ci gwizdnąć do przeróbki (dokończenia ) u mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Hey... A już miałem pytać Ciebie i Jejusia co tam u Was ale mail do ciebie znowu jakiś taki nie aktywny :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Witam mój autorytet na właściwym forum. Stałeś się nim po poogladaniu całego procesu lepienia i latania Bristolkiem F2B. Mam do niego już nawet te plany wprost z pudełka, ale trudno na ich podstawie ulepić ten piękny modelik... :x Może coś byś mi w tym temacie poradził? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 no ... Hejka !!! Jak tam spacewalker ? Naprostowałeś już mu ogon ? P.S. A oto co znalazłem w wikipedii http://pl.wikipedia.org/wiki/Marek_Szulen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Marek X - nie wiem czy wiesz ale Marek już dawno pozbył się swego Bristola, może jednak pozostawił plany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mRqS Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Dzięki wszystkim za miłe słowa Marku, Tak jak Irek wspomniał, Bristolek lata już pod stołecznym niebem Niestety, nawet planów już nie mam. Masz rację - nie da się z nich ulepić tego modelu, ponieważ brakuje rysunków przekrojów itp. Wogóle te plany są dość nietypowe Pegaz... aleś mi teraz tutaj.. zdemaskowałeś mnie hihi A Spacewalker naprawiony. Jak sam widziałeś - uszkodzenie żadne - puściło klejenie na sterze kierunku. Śmigło też już nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Wiem Irku, wiem, bo już na ten temat Markowi Sz. dziurę w brzuchu wierciłem i wszystko mi wyłuszczył. Niemniej jednak modelik jest przedni i ktoś ma z nim dużo frajdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Pegaz... aleś mi teraz tutaj.. zdemaskowałeś mnie hihiA Spacewalker naprawiony. Jak sam widziałeś - uszkodzenie żadne - puściło klejenie na sterze kierunku. Śmigło też już nowe Hehehehehe ... nie żebym był świnia ... ale i mistrzom zdarza sie lądować awaryjnie z wiatrem w głębokiej trawie . Aż tyle tajemnic to chyba nie zdradziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mRqS Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 hehe.. chodziło mi o tą wikipedię Awaryjne lądowanie z wiatrem po trafieniu w rotor z nad lasu raczej nie jest wstydem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 hehe.. chodziło mi o tą wikipedię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfilipek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Cześć Marku Spóźnione trochę.... Jak MC-19 ? Dalej dobrze służy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.