Skocz do zawartości

Panowie Marek Szufa miał tragiczny wypadek na pokazie.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Niektórzy nawet na pogrzebie gotowi krytykować zmarłego .........

co sie z wami dzieje?

ja mam jedno słowo - niesmak

ś.p. Marek osiągnął więcej niż wielu z nas razem wziętych !

ale i tak jak widzę wielu nie dorastał chyba do pięt .....

nawet dzisiejsza młodzież nie ma komentarza na zachowanie komentatorów ....

Opublikowano

Czy orientujecie się może gdzie i kiedy odbędzie się pogrzeb? Może zamiast głupich dywagacji o rozlanym paliwie i akcji ratowniczej i pustych w swoim przesłaniu świeczek z 3 znaczków zaczęli byśmy myśleć (rozmawiać) o składce na wieniec od modelarzy z pfmrc.eu i wspólnej obecności na pogrzebie?

PS.: utopia - no więc właśnie, o zmarłych tylko dobrze albo w ogóle.

Opublikowano

Czy orientujecie się może gdzie i kiedy odbędzie się pogrzeb? Może zamiast głupich dywagacji o rozlanym paliwie i akcji ratowniczej i pustych w swoim przesłaniu świeczek z 3 znaczków zaczęli byśmy myśleć (rozmawiać) o składce na wieniec od modelarzy z pfmrc.eu i wspólnej obecności na pogrzebie?

"Pierwszy" (no może nie dosłownie) sensowny post w tym temacie, w pełni popieram.
Opublikowano

Spokojnie, najpierw dowiedzmy się gdzie i kiedy jest pogrzeb - ja niestety nie posiadam żadnych znajomości "w środowisku" czy wśród rodziny i znajomych zmarłego, a w mediach niekoniecznie tego typu informacje się pojawiają... :(

Edit: Telefonu w Aeroklubie Warszawskim niestety nikt nie odbiera...

Opublikowano

Również jestem za wspólnym wieńcem. Bez zbędnego pisania niech ktoś kto się tym zajmie utworzy temat i wrzuci link i tam będziemy zbierać składki na pogrzeb.

Opublikowano

poczekajmy na miejsce pogrzebu, jeżeli będzie osoba chętna która pójdzie na pogrzeb w pełni popieram akcje.

Opublikowano

I co powietrze z Was zeszło ?

Już wiadomo gdzie i kiedy pogrzeb. Co z tym wieńcem ? Czy uważacie, że jest jeszcze dużo czasu na zbiórkę kasy na wieniec ?

Jak to Polacy dużo mówią mało robią.

Tomek Air wysunął inicjatywę i jest z Warszawy. Czy podejmiesz się reprezentowania pfmrc.eu na pogrzebie ?

P.S.

Jako, że mieszkam poza granicami Polski z oczywistych względów nie mogę się podjąć zbiórki, ale chętnie dorzucę zbierającemu najlepiej w systemie PayPal.

Opublikowano

Dorzucę się do wieńca ale komu i gdzie wpłacić pieniądze? Czy wszystkim forumowiczom z Warszawy zapał już minął? Temat na 14 stron a jak trzeba zrobić coś rzeczowego to nagle cisza i każdy nie ma czasu, nie ma czym dojechać itd., etc.

Pan Marek Szufa zawsze miał czas aby porozmawiać, poradzić, podzielić się wiedzą i doświadczeniem a teraz jak mamy zrobić coś dla niego, ostatnią rzecz jaką możemy, to każdy kuli ogon pod siebie i nabiera wody w usta. Wstyd panowie modelarze.

Opublikowano

Ja również jestem obecnie poza granicami Polski ale nie będę mieć problemu z wpłaceniem składki. Ale to by trzeba dość szybko zorganizować bo jak wiadomo przelew nie zawsze w 24h dochodzi. Jeśli to będzie pilne to priv lub mail: pawel.cherianMAŁPAgmail.com

Czekam na info.

Opublikowano

Jako, że mieszkam poza granicami Polski z oczywistych względów nie mogę się podjąć zbiórki, ale chętnie dorzucę zbierającemu najlepiej w systemie PayPal.

PayPal bylby najleprzy,ale jezeli to klopot to koniecznie nr.konta dla wplacajacych z zagranicy (wazne) IBAN:........ BIC CODE:..........

Mam nadzieje ze znajdzie sie osoba ktora sie tej zbiorki podejmie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.